20 / 04 / 2024

teknik yapıdan serinleten kampanya

teknik yapıdan serinleten kampanya

Siyasi ve ekonomik konjonktüre bağlı olarak hızla artan ve yüzde 1,10 seviyelerine çıkan konut kredisi faiz oranlarına rağmen müşterilerini destekleme ve kampanyayı Kurban Bayramına kadar uzattı.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Teknik Yapı'dan 4 projede peşinde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı 4 projede hem peşinde yüzde 10 indirim fırsatı hem de yüzde 25'ini peşin kalanını 48 aya kadar vade ile ödeme imkanı sunuyor. Peki hangi projelerde bu fırsat geçerli? İşte detaylar...

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Teknik Yapı'dan döviz bozan kampanya!

Teknik Yapı, 2021 yılının ilk aylarında başlattığı kampanya ile TL'ye destek vermeyi ve döviz mağdurlarının zararlarını telafi etme imkanı sunuyor. 

Teknik Yapı'dan döviz bozduran vatandaşa konut alımında kolaylık!

Teknik Yapı, 2021 yılı destek kampanyaları kapsamında döviz bozduran vatandaşlar için İstanbul'dan konut alan vatandaşlara kur farkı konusunda kolaylık sağlanacağını açıkladı. 

Sofa Teknik Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sofa Teknik Yapı Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Fatih Solmaz tarafından kuruldu.

Teknik Yapı'dan üç otuza ev kampanyası! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli olan yüzde 30 indirim kampanyası için son gün 30 Eylül 2019. Sadece 30 ev için geçerli kampanyada indirime ek 0.99 vade farkı uygulanıyor. 

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

120 aylık ev taksitinin 30'u Teknik Yapı'dan!

Teknik Yapı ev almak isteyenler için büyük bir kampanya başlattı. Ev alırken peşinat ödemesinden sonraki 120 aylık taksitin ilk 30 ayını Teknik Yapı ödüyor. Ayrıca, alıcılara 0.99 vade oranı fırsatı sunuluyor.  

Hera Teknik Yapı'dan TOKİ Orhangazi projesinde 58.4 milyon TL'lik teklif!

Hera Teknik Yapı A.Ş., Bursa İli Orhangazi İlçesi 292 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesinde 58 milyon 450 bin TL teklif verdi...

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim ara ödeme yok kampanyası!

Kamu bankalarının gayrimenkul piyasasını eski dinamiklerine kavuşturma çabasına destek veren Teknik Yapı yeni bir kampanya başlattı. 

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim kampanyası!

Konut kredi faizinin yüzde 1.28’e indirmesine destek veren Teknik Yapı 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30’a çıkardı ve ara ödemeleri kaldırdı.

Teknik Yapı'dan yeni kampanya 2019!

Teknik Yapı, süper kampanya kapsamında yüzde 30'la yüksek mevduat faizinden daha fazla indirim sağlarken yüzde 0,98'le piyasadaki konut kredi faizinden daha düşük oranda vade farkı uyguluyor...

teknik yapıdan serinleten kampanya Haberi

teknik yapıdan serinleten kampanya

“Serinleten Kampanya” sloganı ile faiz oranlarını yüzde 0,25’e indiren Teknik Yapı,uluslararası para piyasalarındaki dalgalanma, döviz kurlarındaki artış ve erken seçim nedeniyle tekrar artmaya başlayan faiz oranlarının konut alıcılarını endişelendirdiğini belirten  Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapı'nın bu belirsiz dönemde net adım atmaya karar verdiğini söyledi. Bu kapsamda bir aylık süre için hazırlanan kampanyanın kurban bayramı sonuna kadar uzatıldığına açıklayan Umut Durbakayım "yüzde 1,10 seviyelerine kadar çıkan konut kredi oranlarına karşı müşterilerimizi destekleme kararı aldık. Hazırladığımız kampanya kapsamında anlaşmalı bankalardan kredi kullanacak olan müşterilerimiz için vadesine göre bu oranı yüzde 0,25'e kadar indirdik ve bu oranı bayram sonuna kadar sabit tutacağız" açıklamasını yaptı.


Üçü bir arada fırsat paketi


Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için "düşük...