27 / 04 / 2024

Teknomilyarderler tatilde nereyi tercih ediyorlar

Teknomilyarderler tatilde nereyi tercih ediyorlar

Teknomilyarderler iş temposundan kaçmak için kimi zaman kendi adalarına, kimi zaman okyanus manzaralı malikanelerine gidiyor. Milyarderlerin en çok tercih ettiği yer ise Karayipler.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Demet Özdemir'in kazancı ağızları açık bıraktı: 15 saniye 200 bin TL

Oğuzhan Koç ile evliliğini sonlandıran Demet Özdemir bir süre sonra gönlünü DJ Sergio'ya kaptırmıştı. Güzel oyuncu, dizisinin sezon finali yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Şu sıralar tatilin tadını çıkaran Özdemir'in, 15 saniyelik bir story (hikaye) için aldığı ücret ağızları açık bıraktı.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

Yaz tatili yaklaşıyor! Peki tatili ekonomik hale getirmek için neler yapılmalı? İşte ekonomik tatil için 7 önemli ipucu

Tatilde daha az para harcamak için neler yapılmalı? İşte ucuz tatil yapmanın 7 pratik yolu...

Selfi çekerken ‘Doxxing' kurbanı olmayın!

Instagram ve Facebook başta olmak üzere fotoğraf ve tatilde nereye gittiğinize ve saat kaçta ne yediğinize kadar ayrıntılandırdığınız sosyal medya paylaşımları, ‘doxxing’ olarak tanımlanan bir siber taciz yöntemini kullananlara davetiye çıkarıyor.

Tatilde ihtiyacınız olan her şey 4 Ağustos A101 kataloğunda! İşte 4 Ağustos A101 aktüel ürün kataloğu!

A101 yeni aktüel ürün kataloğunda tatilcilere göre ürünler yer alıyor. İşte 4 Ağustos Perşembe A101 ürün kataloğu!

Adli tatil ne zaman?

Dava süreçleri devam eden ve bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar adli tatil hakkında birçok soruyla karşı karşıya. Tatil döneminde dava süreçlerine ara verilirken vatandaş adli tatilde yargı süreçlerinin nasıl işleyeceğini merak ediyor. Adli tatil ne zaman başlıyor? İşte adli tatil hakkında merak

Su altı fotoğrafları çekmek isteyenler müjde! Samsung Galaxy Note 20 Ultra hep yanınızda! 22 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tatilde su altı fotoğrafları çekmek isteyenler Hepsiburada'dan müjde geldi! Hepsiburada, Samsung'un suya dayanıklı amiral gemisi telefonuna indirim yaptı! Peki, Hepsiburada'da Samsung Galaxy Note 20 Ultra fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tatilde yerli turistler konaklamayı kısaltırken, yabancılar uzattı!

Hareketli bir yaz bekleyen turizm sektörünün temsilcileri yaptıkları açıklamada yabancı turistlerin konaklama ortalamalarını artırırken, yerli turistlerin düşen alım gücü ile beraber geceleme sayılarını azalttığını kaydetti.

Ünlü isimler tatilde villalara akın etti!

Koronavirüs salgını sonrasında villalara talep artışı devam ederken ünlü isimler de bu trende kayıtsız kalmadı. Müzik ve dizi sektöründe birçok isim yaz tatili için villa kiralamaya başladı. 

İşten ayrılmak isteyen kapıcının hakları nelerdir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede kapıcılık yapıyorum. Hiçbir resmi tatilde izin verilmedi, sürekli çalıştım. Ayrıca site, kalmam için ev tahsis etti. Bu şartlarda ben ne kadar tazminat alırım?' sorusunu cevapladı.

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2018?

Tatilde alışveriş merkezlerine gitmek isteyenler için  "AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2018 Bayramda AVM'ler açık mı" gibi soruların cevaplarını araştırdık. Peki AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2018?

Teknomilyarderler tatilde nereyi tercih ediyorlar Haberi

Teknomilyarderler tatilde nereyi tercih ediyorlar

Biz yaz tatilinin planlamasını kış aylarında yapıp erken rezervasyonlarla daha ucuza getirmenin yollarını ararken, teknolojinin milyarderleri evleri, yatları, villalarıyla yazın tadını çıkarıyor. Çoğunlukla Karayipler’i tercih eden milyarderler, sadece villa ya da yat değil, ada satın alarak kafa dinliyorlar. Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg’in geçen yıl Havai’de 100 milyon dolara aldığı 3 bin dönüm arazisinde beyaz kumlu plaj ve şeker kamışı tarlası bulunuyor. Microsoft’un ortağı Paul Allen da tatili nerede geçirsem diye düşünmeyenlerden. Allen’ın birçok ultra lüks inziva köşesi var. Hatta Washington eyaletinde bir adası, Havai ve Cote d’Azur’da lüks malikaneleri bulunuyor. Net serveti 9.2 milyar dolar olan Google’ın CEO’su Eric Schmidt ise 72 milyon dolarlık Oasis adlı lüks yatı ile tatilinin bir bölümünü deniz üstünde geçiriyor. Yatın havuzu ve geceleri...