24 / 04 / 2024

teknosa büyümesi

teknosa büyümesi

Teknosa’nın yeni Genel Müdürü Necil Oyman, 9 ayda şirketin cirosunu 2.1 milyar TL’ye çıkardıklarını söyledi. Oyman, “Satın alma fırsatlarının da peşinden koşuyoruz” dedi...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

İzmir'de 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerekiyor! Tunç Soyer: Büyük bir hazırlıktayız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 880 bin binanın mutlaka dönüşmesi gerektiğini belirtti. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika gelişmesi. AFAD, merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 ve 4,7 büyüklüğünde iki depremin meydana geldiğini kaydetti. İşte ayrıntılar...

Tüketim harcamalarının azalmasını neden gösteren banka, Türkiye’nin büyüme tahminini düşürdü!

QNB Finansbank, artan tüketim harcamaları, kredi büyümesi ve sıkılaşmaya atıfta bulunarak 2024 Türkiye büyüme tahminini yüzde 4’ten yüzde 3,5’e revize etti.

9 aylık dönemde bireysel borçlanma enflasyonun üzerinde büyüdü!

Tarım, madencilik, imalat sanayii, enerji, inşaat ve hizmetler sektörlerinin toplam kredi hacmindeki büyümesi yüzde 35,1 olurken; tüketici kredisi ve kredi kartları ile bireysel borçlanma yüzde 57,9 olarak gerçekleşti.

Goldman Sachs Avrupa’yı uyardı: Çatışmalar enflasyon ve büyümeyi etkileyecek!

ABD yatırım bankası Goldman Sachs, Orta Doğu gerilimi gölgesinde enerji fiyatları stabil kalmazsa bu durumun Euro Bölgesi enflasyonu ve ekonomik büyümesi üzerinde önemli etkileri olabileceği uyarısında bulundu.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi 

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük zam geldi Demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar güncellendi! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları

Dolar/TL kurunun düşüşe geçmesi ile inşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyat listesi baştan güncellendi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 30 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Ticari kredi büyümesi durma noktasına geldi!

Yeni ekonomi yönetiminin parasal sıkılaştırma süreci ticari kredilerde faizleri yukarı çekerken, ticari kredilerde ise büyümenin durma noktasına geldiği görüldü.

Benzine büyük zam yolda! 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın! 

Benzin fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Benzine 4 Temmuz'dan itibaren büyük zam gelmesi bekelniyor. 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

teknosa büyümesi Haberi

teknosa büyümesi


TEKNOSA Genel Müdürü Necil Oyman, teknoloji perakende sektörünün 2013 yılının ilk 9 ayında yüzde 20 büyüdüğünü, Teknosa’nın ise aynı dönemde yüzde 36’lık büyüme yakaladığını söyledi. Oyman, “İlk 9 ayda ciromuz 2 milyar 141 milyon lira, konsolide net kârımız ise yüzde 35 artarak 45 milyon lira oldu. 2013 yılı sonu itibarıyla ciromuzun 3 milyar lirayı bulmasını bekliyoruz” dedi. 


3 BÜYÜKTEN BİRİ OLACAK


Teknosa’nın, 2023 yılına kadar Avrupa’nın ilk 3 büyük perakendecisinden biri olma hedefi doğrultusunda büyümeye ve yatırımlarına devam edeceğini belirten Oyman, “Darty’den vaz mı geçtiniz?” sorusuna ise, “Hiçbir satın alma fırsatından vazgeçmedik. Burada bizim için önemli olan satınalmanın yaratacağı değer olacak. Her türlü fırsatın peşinden koşuyoruz. Ama hiçbir şirketi de almış olmak için almayacağız” ifadelerini kullandı.    


65 MİLYON LİRA YATIRIM


77...