19 / 04 / 2024

teknosa cevahir

teknosa cevahir

Cevahir Alışveriş Merkezi'nde Teknosa Apple konseptli mağazasını açtı. Teknosanın 76 ilde mağazası bulunuyor...

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Binyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Namık Yazıcı, Bayram Cevahirefendioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde kuruldu.

TeknoSA Çanakkale 17 Burda'da yeni mağaza açtı!

TeknoSA, Türkiye'nin dört bir yanına teknoloji götürmek için çıktığı yolda mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Çanakkale'deki üçüncü mağaza olan 17 Burda AVM'deki TeknoSA'nın açılışı yapıldı.

1989 yılında Cevahir Bedesteni'nde metrekaresi 100 milyon liraya dükkan!

Reşat Altın'ın 191 bin 425 liraya satıldığı 1989 yılında Cevahir Bedesteni'nde bulunan Hazine'ye ait 3 dükkan satışa çıkarılmış. Toplam büyüklüğü 95 metrekare olan dükkanlara 9 milyar 505 milyon lira değer biçilmiş.

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri şipşak dünya turuna çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

TeknoSA, İzmir Park AVM'de mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, İzmir 'deki 21'inci mağazasını, Eşrefpaşa Yağhaneler'de hizmete giren İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde açtı. Mağazada birçok ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Sinpaş'tan ev alana Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki!

Sinpaş Yapı, 16 – 31 Ocak tarihleri arasında Ankara’daki Altınoran, İstanbul’daki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinden ev satın alanlara Teknosa’dan 5.000 TL’lik hediye çeki veriyor.

Teknosa, Park Vera'da 25'inci mağazasını açtı!

Teknosa, Ankara'daki 25'inci mağazasını Ankara Park Vera'da açtı. 405 metrekarelik alana sahip yeni mağazada elektronikten bilgisayara, küçük ev aletleri ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji birçok ürün tüketicilerle buluşacak.

TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasını açtı!

Yapılan açıklamaya göre "Herkes için Teknoloji" sloganıyla yatırımlarını sürdüren şirket, Türkiye genelinde büyümesine devam ediyor. Türkiye'nin 81 ilinde mağaza ağını genişleten TeknoSA, Ankara'da 25. mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor!

Cevahir AVM minikleri Şipşak Dünya Turu'na çıkarıyor. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ nin minik ziyaretçileri, ‘ Şipşak Dünya Turu ’ etkinliği ile sömestir tatilinin coşkusunu yaşayacak.

Cevahir AVM'de masal kahramanı olun!

Ziyaretçilerine yılın son ayında bir kış masalı yaşattıran Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Teknosa yeni mağazalarla büyüyor!

TEKNOSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de mağaza açtı. Yalova’daki üçüncü mağazasını Yalova Star AVM’de açan TeknoSA, toplam 230 metrekarelik alanda Yalovalı tüketicilere hizmet verecek.

TeknoSA Yalova Star AVM’de mağaza açtı!

TeknoSA, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren tek teknoloji perakendecisi olan TeknoSA, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı mağazalar ile mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Teknosa'dan Elazığ ve Yalova'ya mağaza!

Teknoloji perakende zinciri Teknosa bu yılı, Elazığ Park 23 ve Yalova Star AVM’de açtığı iki mağazayla kapatacak...

teknosa cevahir Haberi

teknosa cevahir

Teknosa 'Herkes için teknoloji' felsefesiyle Türkiye'de 76 ilde 284 mağazasıyla tüketicileri teknoloji ile buluşturuyor. Cevahir AVM'de açılan Türkiye'nin en büyük 'Apple Shop' konsepti ile mağazasını açtı. Teknosa'nın Cevahir'deki mağazası 22 Aralık 2012 tarihinde açılmıştı. Apple Shop konsepti kapsamında Apple'a özel tahsis edilmiş alanlar yer...