27 / 04 / 2024

TeknoSA İstanbul’da 61 mağazasını açacak

TeknoSA İstanbul’da 61 mağazasını açacak

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

Teknosa’da  Casper, Xiaomi ve Oppo telefonlarda anında indirim! 11 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Çeşitli ürün gruplarında “3.000 TL’ye varan Anında İndirim Kampanyası” başlatan Teknosa.com’da, cep telefonlarında geçerli indirimler, telefonunu yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek.

Borsa İstanbul’da bu hafta en çok prim yapan 3 hisse belli oldu! (19-23 Eylül)

İstanbul’da BIST 100 endeksi haftayı yüzde 2,83 eksiyle 3.281,61 puandan tamamladı. Bu hafta en çok yükseliş yapan hisseler ise sırasıyla Zorlu Enerji, Hektaş Ticaret ve Şok Marketler Ticaret oldu.

Teknosa'da Preo PTAB P8 Tablet kazanma şansı! Sadece 3 gün kaldı

Teknoloji devi Teknosa.com’da bilgilerini güncelleyen takipçiler, Preo PTAB P8 Tablet kazanma şansını yakalıyor. Nasıl mı? Ayrıntılar ve katılma şartları haberimizde...

Manisa'da 61 adet satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 61 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Esenyurt'ta 2019 Temmuz'da 2 bin 774 konut satıldı!

Türkiye'de 2019 yılının Temmuz ayında toplam 61 bin 355 konut satıldı. En çok konut satışı İstanbul'da yapıldı. İstanbul'da en çok konut satışı ise yine Esenyurt'ta...

Esenyurt'ta 2019 Haziran'da 1.397 konut satıldı!

Türkiye'de 2019 Haziran ayında toplam 61 bin 355 konut satıldı. En çok konutun satıldığı İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçe ise Esenyurt oldu...

Teknosa İstanbul'daki 41. mağazasını İstmarina AVM'de açtı!

Teknosa, Kartal İstmarina AVM'de yeni mağazasını açtı. İstanbul’da 41'inci mağazasını açan Teknosa Türkiye’deki mağaza sayısı ise 205 oldu..

Sakarya'da 61 bin konut sigortasız!

1999 depreminde hasar gören Sakarya’da 61 bin konutun halen deprem sigortası yok. Esen Sigorta Acentesi Genel Müdürü Esen deprem gerçeğinin unutulmaması gerektiğini söyledi.

Aydın'da 61 milyonluk 5 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Aydın Atatürk Spor Salonu'nda, bakanlığına bağlı kurumlarca 61 milyon lira tutarındaki 5 yatırımın temel atma ve orman mahallelerine sertifika dağıtım törenine katıldı.

Körfez yatırımcıları 12-14 Ekim'de İstanbul'da buluşuyor!

Eylül ayı başında Dubai'de düzenlenen Cityscape Global'e 61 firma ile katılan Türk gayrimenkul sektörü, fuarda görüştüğü yatırımcılarla İstanbul'da yeniden bir araya gelecek.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

TeknoSA, İstanbul’da 61. mağazasını açacak!

TeknoSA, İstanbul’daki 61’inci mağazasını Sultanbeyli Atlas Park AVM’de açıyor. Elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA avantajları tüketicileri bekliyor.

TeknoSA İstanbul'da 60. mağazasını açtı!

TeknoSA, İstanbul'da 60'ıncı mağazasını açtı Teknoloji perakendecisi TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı.

TeknoSA İstanbul’da 61 mağazasını açacak Haberi

TeknoSA İstanbul’da 61 mağazasını açacak

Toplam 1174 metrekare alanda tüketicilere hizmet verecek olan Sultanbeyli Atlas Park TeknoSA Extra’da elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe avantajlı fiyatlar yer alıyor. TeknoSA Mobil hat alanlara özel kampanyalar ve TeknoSA’nın kendi ürettirdiği TeknoSA Preo markalı P1 akıllı telefon ve Pwatch da özel fırsatlar tüketicileri bekliyor...