19 / 04 / 2024

teknosa yıllık karı

teknosa yıllık karı

Teknosa’nın yeni Genel Müdürü Necil Oyman, 9 ayda şirketin cirosunu 2.1 milyar TL’ye çıkardıklarını söyledi. Oyman, “Satın alma fırsatlarının da peşinden koşuyoruz” dedi...

1 yıllık kira sözleşmesi biten kiracı evden çıkartılabilir mi?

Bir yıllık kira sözleşmesi imzalayan kiracılar, sözleşmenin tamamlanmasının ardından evden çıkarılıp çıkarılamayacağını merak ediyor. Peki, 1 yıllık kira sözleşmesi biten kiracı evden çıkartılabilir mi? İşte detaylar...

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

ABD ticaret hatasından sonra bildirdi! İşte Barclays'ın yıllık kârındaki keskin düşüş!

İngiliz borç veren kurum Barclays, maliyetli ABD ticaret hatasından sonra yıllık net karında yüzde 19 düşüş bildirdi ayrıca şirketin hisselerinde yüzde 8 düşüş gözlendi.

O ilimizde 25 bin TL’ye yap-işlet-devret modeliyle 29 yıllık ihalenin sahibi olabilirsiniz!

Sadece 25 bin TL muhammen bedeli karşılığında yap-işlet-devret modeliyle 29 yıllık lunapark ihalesinin sahibi olabilirsiniz!

Hesaplar karıştı! Kıdem tazminatındaki artış ikiye böldü! 10 yıllık çalışan…

Memur ve emekliye yapılan zamdan sonra 2023 yılı için kıdem tazminat tavanı 17 bin 904 TL olarak belirlendi. Ancak 10 yıllık çalışan için bu durum farklılık arz ediyor. İşte detaylar!

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?

Kiracılar ve ev sahiplerinin birtakım soruları yer almaktadır. Onlardan biri de “Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?” sorusudur. İşte merak edilenler!

1 yıllık kira sözleşmesi bitince kiracı çıkarılabilir mi?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sık sık yaşanan anlaşmazlıklardan biri de kiracının tahliyesi oluyor. Peki, 1 yıllık kira sözleşmesi bitince kiracı çıkarılabilir mi? İşte kiracı tahliyesine dair tüm merak edilenler...

5 yıllık kiracı tahliye edilebilir mi?

Konut kira fiyatlarının artması ile birlikte bir çok ev sahibi ve kiracı karşı karşıya geldi. Enflasyonun üstündeki kira zamları sonrasında davalarda patlama yaşandı. Peki, 5 yıllık kiracı tahliye edilebilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Yıllık 800 bin yeni konut talebine rağmen karşılık konut üretimi 550 binlerde!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de yıllık ortalama yeni konut talebi 800 bin adede yaklaşırken, son dönemlerde arz sayısı 550 binlerde seyrediyor.

1800 yıllık gizemli yapı Ege'de ortaya çıktı! Mastaura Antik Kenti'ne ait olduğu anlaşıldı

Aydın'daki Mastaura Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında tespit edilen yaklaşık 1800 yıllık kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

teknosa yıllık karı Haberi

teknosa yıllık karı


TEKNOSA Genel Müdürü Necil Oyman, teknoloji perakende sektörünün 2013 yılının ilk 9 ayında yüzde 20 büyüdüğünü, Teknosa’nın ise aynı dönemde yüzde 36’lık büyüme yakaladığını söyledi. Oyman, “İlk 9 ayda ciromuz 2 milyar 141 milyon lira, konsolide net kârımız ise yüzde 35 artarak 45 milyon lira oldu. 2013 yılı sonu itibarıyla ciromuzun 3 milyar lirayı bulmasını bekliyoruz” dedi. 


3 BÜYÜKTEN BİRİ OLACAK


Teknosa’nın, 2023 yılına kadar Avrupa’nın ilk 3 büyük perakendecisinden biri olma hedefi doğrultusunda büyümeye ve yatırımlarına devam edeceğini belirten Oyman, “Darty’den vaz mı geçtiniz?” sorusuna ise, “Hiçbir satın alma fırsatından vazgeçmedik. Burada bizim için önemli olan satınalmanın yaratacağı değer olacak. Her türlü fırsatın peşinden koşuyoruz. Ama hiçbir şirketi de almış olmak için almayacağız” ifadelerini kullandı.    


65 MİLYON LİRA YATIRIM


77...