24 / 04 / 2024

tekstil bank park topluluğu

tekstil bank park topluluğu

Maslak Tekstil Bank’ı Park Topluluğu satın aldı. Toplam 10 bin metrekare olan Tekstil Bank için firma 62.7 milyon dolar ödedi. Pak Topluluğu geçtiğimiz aylarda Levent Telpa Plaza’yı da portföyüne katmıştı….

Boğaziçi Park Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Park Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Murat Mergen tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Aydın Tekstil arazisi yerine Central Park geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kamulaştırdığı Aydın Tekstil arazisini Central Park yapacaklarını açıkladı.

Olgan İnşaat Tekstil ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgan İnşaat Tekstil ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ali Çırak tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta İstanbul İl'i, Eyüp, Esentepe Mahallesi, Park Üstü Sokak'ta kuruldu.

Keçiören Kanuni Park'ta büyük dönüşüm devam ediyor!

Keçiören Belediyesi, Aşağı Eğlence Kanuni Parkı'na çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, şelale ve havuz ekipmanları yapımını sürdürüyor.

Akasya Park AVM'ye 8 bin lira ceza!

"Akasya Park Ümraniye" alışveriş merkezi (AVM), çevre sakinlerini canından bezdirdi. 460 milyon liralık yatırım, "Küçük Maslak" olarak anılan bölgede AvivaSA, TEB, Bank Asya ve Albaraka Türk gibi finans şirketlerinin hemen yanında bulunuyor...

Akın Tekstil, İstanbul Şehir Parkı kamulaştırma şerhinin kaldırılması için çalışmalara başladı!

Akın tekstil A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre bölge sınırı içinde mülkü bulunan Akın Tekstil, Merter'de yapılan Şehir Parkı kamulaştırma şerhinin kaldırılması için çalışmalara başladı.

AYM Telekomünikasyon İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AYM Telekomünikasyon İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Taşkın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da Kağıthane, Park İş Merkezi'nde kuruldu.

Bursa'daki tekstil boyahaneleri şehir dışına taşınıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Tekstil Boyahaneleri Organize Sanayi Bölgesi (TOSAB) yönetim kurulu üyeleriyle Botanik Park'ta bir araya geldi. Altepe, üreticilerin çevreye duyarlı davranmasını istedi...

Tekstil Bank binasını 62.7 milyon dolara Pak Holding satın aldı!

Maslak Tekstil Bank’ı Park Topluluğu satın aldı. Toplam 10 bin metrekare olan Tekstil Bank için firma 62.7 milyon dolar ödedi. Pak Topluluğu geçtiğimiz aylarda Levent Telpa Plaza’yı da portföyüne katmıştı….

Zeytinburnu'ndaki dev parkın temeli atıldı!

Star Gazetesinin muhabirlerinden Şenol Baştakar'ın bugünkü haberine göre; Bir dönem tekstil fabrikaları ve deri dükkanlarıyla meşhur olan Zeytinburnu’na kurulacak olan dev parkın yapımına start verildi.

tekstil bank park topluluğu Haberi

tekstil bank park topluluğu

Maslak Tekstil Bank binası, Pak Topluluğu’nun oldu. Toplam 10 bin metrekare alanı bulunan Maslak Tekstil Bank’a Park Topluluğu 62,7 milyon dolar ödedi.  Firma geçtiğimiz Ağustos ayında da Levent’te yer alan Telpa Plaza’yı 69 milyon dolar ödeyerek portföyüne katmıştı. 


Toplam bin 650 çalışanı ve 500 milyon dolar civarında ciroya sahip olan Pak Topluluğu’nun bünyesinde emlak yatırım şirketi Ece, karton üreticilerinden Kartonsan, dünyanın sayılı ekmek mayası üreticilerinden Pak Gıda, hamur geliştiriciler, pişirme yardımcıları, toz puding ve Türk tatlıları üreten As Gıda yer alıyor. 


Şengül...