29 / 03 / 2024

Tekstil ve konfeksiyon sektörü

Tekstil ve konfeksiyon sektörü

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe 1984 yılından bu yana hizmet veren Yılmaz Konfeksiyon, İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) destekleriyle hem üretim kapasitesini artırdı, hem de istihdam anlamında büyüme gerçekleştirdi...

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Tuncer İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Tuncer Öztürk tarafından kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! Ticaret Bakanlığı indirim yapan firmaları tek tek açıkladı

Ticaret Bakanlığı indirim kampanyasına katılan firmaların isimlerini sektör ve şehir bilgiis ile internet sitesinde yayımladı. Gıda, tekstil ve beyaz eşyada indirim furyası devam ediyor! 246 firmanın olduğu liste belli oldu...

Adilhan Otomotiv Tekstil Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Otomotiv Tekstil Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıç İnşaat Reklam Tekstil Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gediz Yalıç tarafından kuruldu.

Keskin34 İnşaat Kimya Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin34 İnşaat Kimya Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Keskin tarafından kuruldu..

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arm Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 400.000,00 TL sermaye bedeliyle Ahmad Antakli tarafından kuruldu.

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efbay İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayo İnşaat Gıda Otomotiv Tekstil Ve Elektronik Eşya İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Welat Ayo ve Alı Ayo ortaklığında kuruldu.

Arin Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arin Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Kuriş tarafından kuruldu.

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Grup İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Keos tarafından kuruldu.

Tekstil ve konfeksiyon sektörü Haberi

Tekstil ve konfeksiyon sektörü



Tekstil ve konfeksiyon sektöründe 1984 yılından bu yana hizmet veren Yılmaz Konfeksiyon, İzmir Kalkınma Ajansı'nın (İZKA) destekleriyle hem üretim kapasitesini artırdı, hem de istihdam anlamında büyüme gerçekleştirdi. 


Bayan pantolonlarında geniş ürün yelpazesiyle üretim yapan Yılmaz Konfeksiyon, ürünlerinin tamamını Almanya, Norveç, Avusturya gibi ülkelere ihraç ediyor. Bornova Doğanlar'da 4 bin metrekare alanda hizmet verdiklerini söyleyen Yılmaz Konfeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Galip Yılmaz, "İZKA desteklerinden sonra hem ciro hem de istihdam anlamında önemli aşamalar katettik. 110 olan personel sayımız 130'a çıktı, yıllık üretim hacmimiz ise 350 bin adete yükseldi. İZKA maddi desteklerin yanı sıra yönlendirci danışmanlık hizmetiyle de kalitemizi arttırmak için bizi motive etti" diye konuştu. 


İZKA'nın kendilerine 450 bin lira civarında katkı sağladığını ifade eden Galip Yılmaz kendilerinin de öz sermayelerini ekleyerek...