29 / 03 / 2024

Tekzen ankara

Tekzen ankara

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin en büyük yapı market zinciri Tekzen’in Ankara’daki yedinci mağazasının açılışını yaptı.

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

Tekzen Ankara'daki yedinci mağazasını açtı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin en büyük yapı market zinciri Tekzen’in Ankara’daki yedinci mağazasının açılışını yaptı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Tekzen’den Ankara ve Van’da 2 yeni mağaza!

Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen, Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak.

TOKİ Ankara Altındağ'da 442 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Ankara Altındağ Aktaş 2. etaba 442 adet konut yaptıracak

Vakıflar'dan Ankara'da kiralık 24 TL'ye iş yeri!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara'da 44, Çankırı'da 3 olmak üzere toplam 47 gayrimenkulü kiraya verecek.

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Tekzen ankara Haberi

Tekzen ankara

ATO Başkanı Bezci, “En Yaygın Yapı Market Zinciri” ünvanına sahip Tekzen Yapı Market’in Armada Şubesi’nin açılış kurdelesini Tekzen Bölge Müdürü Eftal Özdemir, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Kızılkaya, Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge ve Armada Alışveriş ve İş Merkezi Müdürü Çiğdem Gönen ile birlikte kesti. Bezci, açılışta yaptığı konuşmada, yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyet gösteren ve istikrarlı büyüme gösteren Tekzen’in Türkiye’nin gurur duyduğu firmalarından olduğunu söyledi. Bezci, konuşmasında Türkiye’nin büyümesinde özel sektörünün payının önemine de dikkat çekti.

Türkiye’nin ilk yapı market zinciri olan Tekzen’in Armada mağazası yaklaşık 2 bin metrekarelik bir satış alanına sahip. 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren Tekzen’in, halî hazırda 53 ilde 109 mağazası...