26 / 04 / 2024

TEM Avrasya fiyat

TEM Avrasya fiyat

Tem Avrasya'da "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası devam ediyor. 60 ay 0 faiz - 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajıyla ödeme yapılan proje Maslak'a 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Tem Avrasya'da 60 ay 0 faizle!

Tem Avrasya'da 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen proje 18 bin 621 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

Tem Avrasya'da 507 bin TL'ye 2+1!

İki kıtayı birleştiren ve İstanbul’un can damarı olan TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor..

Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinat fırsatı!

Gaziosmanpaşa'da TEM’in hemen yanı başında yükselen Tem Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Tem Avrasya'da '2019'a kadar taksitlerinizi biz ödeyelim' kampanyası!

Fuzul Yapı, sınırlı sayıdaki daireler için Tem Avrasya'da "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim." kampanyası sunuyor.. 

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinatla!

Gaziosmanpaşa Tem Avrasya'da yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunuyor. 612 konut ve 17 dükkandan meydana gelen proje Fuzul İnşaat  imzası ile yükseliyor.

TEM Avrasya Evleri fiyat!

24 ay sonra teslimlerin yapılacağı TEM Avrasya Gaziosmanpaşa projesi 612 konut ve 17 ticari üniteden oluşuyor. TEM Avrasya Evleri fiyat listesi 450 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 3 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 3 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte yüzde 30 indirimle satışa çıkan Başakşehir Avrasya Konutları 3 detayları...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Kayaşehir Avrasya Konutları fiyat!

Kayaşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi açıldı!

Tirink Sistem Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Tem Avrasya Şubesi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aysan tarafından açıldı. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi 2020!

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat!

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor...

Avrasya GYO'nun AVTUR'un sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.(AVTUR) payları ile ilgili olarak 2,37-2,60-TL fiyat aralığından 375 bin 932 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti.  Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34-1,35-TL fiyat aralığından 4 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34 TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,33-TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun Mepet Metro Petrol'ün sermayesindeki payları yüzde 0,66 oldu!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,70-1,73 TL fiyat aralığından 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Mepet Metro Petrol ve Tesisleri Sanayi Ticaret A.Ş. sermayesindeki payları yüzde 0,66 sınırına ulaştı.

TEM Avrasya fiyat Haberi

TEM Avrasya fiyat

TOKİ güvencesiyle Fuzul İnşaat tarafından hayata geçirilen TEM Avrasya projesinde teslimler 2019'da yapılacak. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları devam eden TEM Avrasya'da fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Tem Avrasya projesi 18 bin 621 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 17 ve 18 katlı 6 blokta toplam 612 konut ve 17 dükkandan oluşan proje Maslak'a 5 dakika mesafede yer alıyor. 

TEM Avrasya'da güvenlik, 2 adet kapalı havuz, sauna, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, Türk hamamı, buhar banyosu, fitness merkezi bulunuyor. 
 

TEM Avrasya'da 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajı!

"Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası devam ediyor. 60 ay 0 faiz - 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajıyla ödeme yapılıyor.

Tel: 444 0 156      
Web:...