23 / 04 / 2024

Tem otoyolu açılıyor

Tem otoyolu açılıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

İstanbul-İzmir Otoyolu açılışı için son 3 gün!

İstanbul ve İzmir arasındaki mesafeyi kısaltan, konforlu seyahat imkanı sağlayan İstanbul-İzmir Otoyolu 3 gün sonra açılıyor...

İzmir-İstanbul Otoyolu’nun bir etabı daha açılıyor!

İzmir ve İstanbul arasındaki mesafeyi 3.5 saate düşürecek 2019’un yazına yetiştirilmeye çalışılan İzmir-İstanbul Otoyolu’nun Saruhanlı-Kemalpaşa etabı trafiğe açılıyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

Tema İstanbul Köprüsü yarın açılıyor!

Tema İstanbul’un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oluyor. Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı Tema İstanbul Köprüsü ve bağlantı yan yolları yarın açılıyor.

Orhangazi Samanlı Tüneli yarın açılıyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamındaki Orhangazi Samanlı Tüneli 'ndeki çalışmalarda sona gelindi. Tünel Başbakan Yardımcısı Arınç ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan'ın katılımıyla yarın açılıyor.

Shake Shack yarın İstinye Park 'ta açılıyor!

Shake Shack'in İstanbul'daki ilk şubesi 30 Mayıs'ta İstnye Park'ta açılıyor

Okçular Tekkesi 29 Mayıs'ta hizmete açılıyor!

İstanbul Okmeydanı'nda yeniden inşa edilen Okçular Tekkesi, İstanbul'un Fethi'nin 560.yılında hizmete açılıyor...

Sultanbeyli İstanbulensis Gençlik Merkezi bugün açılıyor!

İstanbul Sultanbeyli'de çocuklar ve gençler için İstanbulensis Gençlik Merkezi bugün açılıyor...

Şanlıurfa'da Müslüm Gürses Müzesi açılıyor!

Müslüm Gürses adına, memleketi Şanlıurfa'da müze açılıyor, müzede sanatçının eşyaları sergilenecek

Çankaya Belediyesi yeni başkanlık binası yarın açılıyor!

Çankaya Belediyesi yeni başkanlık binası yarın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla açılıyor...

Panora GYO yüzde 75 nakit temettü garantisi ile halka açılıyor!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı çifte garanti ile 15-16-17 Mayıs'ta halka açılıyor...

Tem otoyolu açılıyor Haberi

Tem otoyolu açılıyor


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece 22.00'den itibaren yeniden trafiğe açılacağını bildirdi.


Bakan Elvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllardan beri özellikle TEM üzerinde gerekli tamiratların yapılamadığını belirterek, yol kapatılmadan bu tamiratların yapılmasının mümkün olmadığını ifade etti. Başta Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki viyadüklerin üst yapı izolasyonları olmak üzere TEM'de gerekli tamiratları yapmak için 5 Mayıs'tan itibaren çalışmalara başladıklarını hatırlatan Elvan, çalışmaların tamamlandığını ve bu gece 22.00 itibarıyla yolun trafiğe açılacağını bildirdi.


Bakan Elvan daha önce yaptığı açıklamada, yolun 20 Mayıs'ta trafiğe açılmasının planlandığını belirtmişti. TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü planlanandan 2 gün...