24 / 04 / 2024

Tema İstanbul rezidans fiyatları

Tema İstanbul rezidans fiyatları

Tema İstanbul Atakent satış ofisi ile 0212 970 00 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 68 ile 202 metrekare arasında değişiyor.

Tema İstanbul Rezidans Küçükçekmece fiyatları!

1 milyon 500 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Tema İstanbul Küçükçekmece'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Tema İstanbul Rezidans ulaşım!

Tema İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. Hemen teslim edilen projede daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul örnek daireler!

Tema İstanbul Rezidans 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Çeşitli sosyal alanların sunulduğu proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükseliyor. İşte Tema İstanbul örnek daireler...

Tema İstanbul nerede yapılıyor?

61 blok halinde inşa edilen Tema İstanbul Rezidans'ta toplam 3 bin 351 adet daire yer alıyor. Proje Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyor. Peki Tema İstanbul nerede yapılıyor?

Tema İstanbul Rezidans nerede?

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyan Tema İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje 2 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Tema İstanbul Rezidans nerede?

Halkalı Tema İstanbul Rezidans fiyatları!

Halkalı Tema İstanbul Rezidans fiyatları Tema İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. İşte Halkalı Tema İstanbul Rezidans fiyatları...

TEMA İstanbul sinema reklamıyla bir ilke imza attı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, gerçekleştirdiği sinema reklamı ile dünyada bir ilke imza attı. Sinema seyircisinin de interaktif bir şekilde dahil olduğu yabancı menseli reklam, Türkiye'de ilk kez kullanıldı.

Maslak Vadi İstanbul Rezidans'ta 507 bin TL! 120 aya kadar 0,91 faiz ile!

Satış sürecinin devam ettiği Maslak Vadi İstanbul Rezidans projesinde fiyatlar 507 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede 120 aya kadar 0,91 faiz oranı ile vade yapılıyor.

Tema İstanbul Halkalı projesinde 370 bin liraya 2 oda 1 salon!

Tema İstanbul Halkalı projesinde yer alan konutlardan 97 metrekare ile 129 metrekare alana sahip olan 2+1 dairelerin fiyatları 370 bin TL ile 497 bin TL arasında değişiyor

Tema İstanbul sinema reklamı ile de büyüledi!

Gayrimenkul sektörünün sembol projesi Tema İstanbul, gerçekleştirdiği sıra dışı sinema reklamı ile Türkiye’ de ve dünyada bir ilke daha imza attı...Tema İstanbul sinema reklamı ile de büyüledi...

Tema İstanbul sinema reklamı ile de büyüledi!

Gayrimenkul sektörünün sembol projesi Tema İSTANBUL, gerçekleştirdiği sıra dışı sinema reklamı ile Türkiye’de ve dünyada bir ilke daha imza attı. Reklama, sinema seyircisi de interaktif bir şekilde dahil oldu...

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim? 256 bin TL'den!

Halkalı Tema İstanbul ne zaman teslim? sorusuna Temmuz 2015 yılı cevabı veriliyor. Halkalı Tema İstanbul projesinde konut fiyatları 256 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Tema İstanbul'da 1+1 daireler 256 bin TL!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Tema İstanbul rezidans fiyatları Haberi

Tema İstanbul rezidans fiyatları

Tema İstanbul Residence'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar banka kredisiyle taksitlendiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Tema İstanbul Atakent satış ofisi telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi. Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen proje 1 milyon 550 metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Tema İstanbul Halkalı'da konutların büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje 61 bloktan oluşuyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Halkalı Atakent'te yükselen Tema İstanbul Residence'de sauna, güvenlik, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, otopark, tema park gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Atakent Tema İstanbul daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor. Projede 2 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata...