26 / 04 / 2024

temapark ankara ne zaman açılacak

temapark ankara ne zaman açılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, en geç ağustosta tamamlanması beklenen Temapark'ın alan ve oyuncak açısından dünyanın en büyüğü olacağını belirterek, "Bu dev proje Ankara'nın turizmini canlandıracak" dedi....

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Ankara'da yılın ilk yarısında 73 bin 119 konut satıldı!

2017 yılının ilk yarısında 654 bini aşkın konut satılırken büyükşehirler arasında Ankara öne çıktı. Yüzde 8.5 yükseliş yakalayan Ankara'da 73 bin 119 konut satıldı.

Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

Ünsal Park Yapı Endüstrisi imzası taşıyan Meva Şehir Evleri toplam 1.800 daireden oluşuyor. projesi Peki Meva Şehir Ankara ne zaman teslim?

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

TOKİ Ankara Ayaş başvuruları ne zaman başlıyor?

153 konutluk TOKİ Ankara Ayaş projesindeki 10 adet daire kurasız olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Ayaş başvuruları ne zaman başlıyor?

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvurusu ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde yer alan 7 adet konut en az yüzde 40 engelli vatandaşlara satılacak. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvurusu ne zaman?

TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 14 adet konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Ankara Aşağıçavundur başvurusu ne zaman?

Ankara Mamak 2. Etap son başvuru ne zaman?

Ankara Mamak 2.Etap projesi kapsamında yer alan 29 konut için başvurular 18 Nisan'da başlamıştı. Peki, Ankara Mamak 2. Etap son başvuru ne zaman?

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

İncek Loft, 27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne sponsor oldu!

27. Ankara Uluslararası Film Festivali'ne İncek Loft bölüm sponsoru oldu. Bu yılki festivalin en çok konuşulan seçkilerinden “Hamlet Filmleri” İncek Loft sponsorluğunda beyazperdeyle buluşuyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kurası ne zaman?

Başvuru döneminin devam ettiği projede aylık taksitler 964 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kurası ne zaman?

Ankara Ankapark'tan son kareler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği'nde hayata geçirilen ve tamamlandığında dünyanın en büyük temaparkı olacak olan Ankapark 23 Nisan'da çocuklar için bir günlüğüne kısmi olarak açılacak

temapark ankara ne zaman açılacak Haberi

temapark ankara ne zaman açılacak


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, en geç ağustosta tamamlanması beklenen Temapark'ın alan ve oyuncak açısından dünyanın en büyüğü olacağını belirterek, "Bu dev proje Ankara'nın turizmini canlandıracak, ticari hayatı ayağa kaldıracak" dedi.


Gökçek, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) tarafından düzenlenen "Ticaretin Seğmenleri" yarışmasının ödül töreninde yaptığı sunumda, projeleri hakkında bilgi verdi. Temapark ve Hayvanat Bahçesi Projesi'ni anlatan Gökçek, "Disneyland'a benzeyen Temapark tamamlandığında yerli turizmin merkezi olacak. Alan ve oyuncak açısından Türkiye'nin değil dünyanın en büyük temaparkından bahsediyoruz. Diğer ülkelerdeki temaparklarda oyuncak adedi 80-100 civarındayken, bizde tam bin 217 oyuncak olacak. Bu dev proje, Ankara'nın turizmini canlandıracak, ticari hayatı ayağa kaldıracak" dedi.


Gökçek, 100 bin metrekarelik kapalı alanı olan Temapark'ın en geç ağustos ayında açılacağını kaydetti.


Ankara Fuar Alanı ve İslam Kültür...