16 / 04 / 2024

Temapol Polimer İnşaat hisse açıklaması

Temapol Polimer İnşaat hisse açıklaması

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Polimer Metal Nakliye İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydemir Kayasan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Temapol Polimer İnşaat'tan hisse senedi açıklaması!

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Şahap Kars ve Çağlar Kılıç ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor!

Tempol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor.

Temapol çerçeve anlaşmalarını yayınladı!

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Temapol Polimer Plastik ve İnşaat çerçeve anlaşmalarını yayınladı.

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te Mapol Polimer Plastik İnşaat genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat piyasa danışmanını değiştirdi!

TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TE-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat piyasa danışmanını değiştirdi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı göreve devam ediyor!

Te Mapol Polimer Plastik İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Te Mapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı göreve devam ediyor...

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat şirket bilgilerini yayınladı!

Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Te Mapol Polimer Plastik ve İnşaat şirket bilgilerini yayınladı...

Temapol'ün halka arzı tamamlandı!

Neta Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin, halka arzına aracılık ettiği Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin 9 - 10 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleşen halka arzı sonlandırıldı...

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Temapol Polimer İnşaat hisse açıklaması Haberi

Temapol Polimer İnşaat hisse açıklaması

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

 

Açıklamalar

Şirketimiz TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş.'nin Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetlerine ilişkin olarak 24 Ağustos 2016 tarihinde www.borsagündem.com  internet sitesinde bir haber çıkmış, söz konusu haber hakkında Kamuoyuna bir açıklama yapılması tarafımızca uygun görülmüştür. 


Şirketimiz Sermaye Piyasası mevzuatı ile belirlenmiş olan Kamuyu Aydınlatmaya ilişkin yükümlülüklerini, zamanında ve eksiksiz yerine getirmektedir.  Pay sahiplerinin Şirkete dair gelişmeler hakkında, yasal ve meşru mecralar olan Kamuyu Aydınlatma Platformu ve şirket internet sayfası aracılığı ile tam ve eksiksiz bir şekilde bilgilendirilmesi için firmamız azami gayret göstermektedir.


İlgili haberde bahsi geçen şahıslar ile gerek şirketimizin gerekse şirket ortaklarımızın, hiçbir şekilde ilişkisi...