26 / 04 / 2024

Temaşehir Konya yapı ruhsatı

Temaşehir Konya yapı ruhsatı

Emlak Konut projelerinden Temaşehir Konya projesindeki konut sayısı 372 adet ve ticari ünite sayısı 83 adet olmak üzere toplam 455 adet bağımsız bölüm için tadilat yapı ruhsatları 14 Kasım 2016 tarihinde alındı.

Temaşehir Konya'da bağımsız bölüm sayısı 886 oldu!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'daki 450 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı. Projedeki bağımsız bölüm sayısı 886'ya çıktı.

Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı. Projenin arsası Emlak Konut ihalesinden 700 milyon lira teklifle almıştı.

Şehir hastanelerinde yap-sat dönemi başladı

Türkiye’de bir taraftan şehir hastaneleri hızla artarken, diğer taraftan da satışı için masaya oturulduğu kaydedildi. Buna göre, Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, KÖİ yöntemi ile yapılan projeler satışın masada olduğunu, 22 şehir hastanesinden biri için Körfez’den bir yatırımcı ile görüşmeleri

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı, 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına Ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temaşehir Konya kısmı kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Başakşehir Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Başak ve Başakşehir Mahalleleri, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

3 şehir hastanesinin yapım işi ihalesi yapıldı!

Her biri milyarlık 3 ayrı şehir hastanesi ihalesi son dönemlerde çok sayıda ihale alan müteahhitlere verildi. Geçtiğimiz aralık ayında kamuya duyurulmadan, özel olarak davet edilen şirketlerle yapılan ihalelerin sonuçları 3 ay sonra ve sözleşmeler imzalandıktan sonra duyuruldu. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Temaşehir Konya yapı ruhsatı Haberi

Temaşehir Konya yapı ruhsatı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Temaşehir Konya projesindeki konut sayısı 372 adet ve ticari ünite sayısı 83 adet olmak üzere toplam 455 adet bağımsız bölüm için tadilat yapı ruhsatları 14 Kasım 2016 tarihinde alındı.


Açıklama:

Şirketimiz projelerinden "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Temaşehir Konya)kapsamında 37595 Ada 3 Konut Parselinde; 364 adet konut ve 72 adet ticari üniteden oluşan toplam 436 adet bağımsız bölüm için 24.05.2016 tarihinde Yapı Ruhsatları alınmıştır. Ancak projede revizyona gidilmiş, konut sayısı 372 adet ve ticari ünite sayısı 83 adet olmak üzere toplam 455 adet bağımsız bölüm için Tadilat Yapı Ruhsatları 14.10.2016 tarihinde alınmıştır.

  

Böylece, Proje kapsamında, 732 adet olan konut sayısı 740 adet, 154 adet olan ticari ünite sayısı 165 adet, 886 adet...