26 / 04 / 2024

temel inşaat konut projeleri

temel inşaat konut projeleri

Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu gelir seviyesi düşük ailelerin ev sahibi olması için çok düşük maliyetli ve kolay ödeyebilecekleri konutlar yapacaklarını söyledi.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi! Konutta düşüş trendi devam! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan rapora göre inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2023 karnesi ortaya çıktı. Peki inşaat, konut, AVM, GYO ve otel sektöründe son durum ne? İşte raporda yer alan o rakamlar...

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunoğlu Kuyu Temel İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cazır tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

1461 Temel İnşaat Nakliye Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1461 Temel İnşaat Nakliye Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Temel Yılmaz tarafından kuruldu.

Ahmet İpek: İnşaatçılar çocukları temel alarak proje üretmeli!

Yaklaşık 25 yıldır prestijli konut projeleri hayata geçiren İpektaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek, inşaatçıların çocukları temel alarak proje üretmeleri gerektiğini söyledi...

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları!

Zer Kartal Ceylan İnşaat konut fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Zer Kartal projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak...

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M İnşaat Konut İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seripl Martin ve Mıchael Beck ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaat ve konut sektörünü destekleyen önlemler geliyor!

Türkiye İMSAD’ın eylül ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Raporda 2016 yılının ilk yarısında yüzde 7,0 büyüme kaydeden sektörün, hükümetin inşaat ve konut sektörünü desteklemek üzere aldığı önlemlerle gücünü koruyacağına işaret edildi.

Balıkesir'de konut inşaat maliyetleri arttı!

İleride İnşaat sahibi Calip Ertekin, tüm yurtta olduğu Balıkesir'de de konut inşaat maliyetlerinin arttığını açıkladı.

Konut inşaat maliyetleri 2017!

Konut inşaat metrekare maliyet bedelleri her yıl Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. İşte konut inşaat maliyetleri 2017..

İnşaat sektörü temsilcileri konut hesabı uygulamasını yorumladı!

Konut hesabı uygulamasıyla vatandaşların konut satın almaları için oluşturdukları birikimlerine yüzde 20'ye varan oranda devlet katkısı sağlanacak. Söz konusu katkı 15 bin lirayı geçemeyecek. Konut hesabı uygulamasını inşaat sektörü temsilcileri yorumladı..

temel inşaat konut projeleri Haberi

temel inşaat konut projeleri

Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu, Milli Gazete'ye geleceğin projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Akdağoğlu'nun o açıklamaları...


Milli Gazete'de yer alan habere göre Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu geleceğin projelerinden bahsetti. 

Şirketleşme sürecine 1982’de başlayan Temel İnşaat firması, Cihangir ve Casa İnşaat adıyla iki şirkete daha sahip. Temel İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Temel Akdağoğlu hem altyapı hem de üst yapı sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyledi.

 
 

500 KİŞİLİK İSTİHDAM SAĞLAMAK İSTİYORUZ


Temel Akdağoğlu, Temel İnşaat bünyesinde 60 kişilik istihdam sağladıklarını ifade etti. Akdağoğlu, “Çözüm ortaklarımızla birlikte dolaylı yoldan da olsa 200 kişilik bir istihdam kapasitemiz var. Tabii bizim gelecekteki istihdam hedefimiz yılda 500 kişilik istihdam sağlayabilmek” ifadelerini kullandı. Yaptıkları inşaat çalışmalarında ileri teknoloji ürünleri kullandıklarının da altını çizen Akdağoğlu,...