18 / 04 / 2024

temel karadeniz küçükçekmece

temel karadeniz küçükçekmece

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz kimdir? Temel Karadeniz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in biyografisi...

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece projelerini anlattı!

Cennet Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, projelerini anlattı!

Küçükçekmece raylı sistem projeleriyle ulaşım üssü olacak!

İstanbul Küçükçekmece’de AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı açıklamada “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk” dedi. Karadeniz ilçedeki raylı sistem projelerini de anlattı...

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Küçükçekmece'nin çehresini değiştirecek projeler yükseliyor!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “İlçede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projelerimiz hız kesmeden devam ediyor” diyerek açıklamalarda bulundu. 

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 2016 faaliyet raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Küçükçekmece deki projeler hakkında bilgiler veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, havaray inşaatının Nisan ayı sonunda başlayacağını söyledi.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde imar planı anlatıldı!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Karadeniz, Kanarya Mahallesi 5011 sayılı parseli kentsel dönüşüm uygulamaları bilgilendirme toplantısında Kanarya Mahallesi vatandaşlarıyla biraraya geldi.

Küçükçekmece Kanarya'da kentsel dönüşüm projesi anlatıldı!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Kanarya Mahallesi 5011 sayılı parselin kentsel dönüşüm uygulamalarını mahalle sakinlerine anlattı.

Küçükçekmece Gölü ve Yeniköy'e Kanal İstanbul bereketi!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı henüz açıklanmadı ancak muhtemel güzergahın belli kısımlarında gayrimenkul fiyatları katlanmış durumda. ‘Çılgın proje’ için şu an en güçlü aday ise Küçükçekmece Gölü ile Karadeniz’e kıyısı olan Yeniköy hattı...

Küçükçekmece'de önce tapu problemi çözülmeli!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Küçükçekmece Kent Meydanı olarak bilinen iki noktada da çalışmalarımız var. Atatürk Mahallesi’nde de çalışmalar yapılıyor. Henüz bir proje oluşturmadık. Önce tapu probleminin çözülmesi gerekiyor.''dedi.

Küçükçekmece İkitelli Şenevler Camii ibadete açıldı!

Küçükçekmece'deki yapımı tamamlanan İkitelli Şenevler Camii’nin açılışı bayram namazıyla gerçekleştirildi. Bin 500 kişi kapasiteli camii'nin açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz katılım gösterdi.

Küçükçekmece Belediyesi 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; ''Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz'' dedi.

Küçükçekmece Sultan Murat'a yeni cami inşa ediliyor!

Sultan Murat Mahallesi’nde İBB Meclisi İkinci Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ tarafından yapımı üstlenilen caminin temel atma törenine, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya da katıldı...

temel karadeniz küçükçekmece Haberi

temel karadeniz küçükçekmece

Temel Karadeniz kimdir?

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in biyografisi şu şekilde:


1967 yılında İstanbul’da doğan, aslen Sivas Gürün’lü olan Temel Karadeniz, İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur.


Küçükçekmece Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği, İBB Meclis Üyeliği ve 2007-2013 yılları arasında 2 dönem Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Temel Karadeniz, evli ve iki çocuk...