25 / 04 / 2024

Temel Uzlu

Temel Uzlu

TÜRSAB Batı Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Temel Uzlu, 'Yeşil Yol' projesinin Karadeniz'in turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracağını belirtti.

Temel Uzlu: Batı Karadeniz'de yeşil yol projesi turizmi artıracak!

TÜRSAB Batı Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Temel Uzlu, 'Yeşil Yol' projesinin Karadeniz'in turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracağını belirtti.

Abdulsamet Temel kimdir?

Görkem Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulsamet Temel, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdulsamet Temel kimdir? Abdulsamet Temel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdulsamet Temel..

Kapıkule TIR Parkı projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı ’nda yapılması planlanan ‘ Kapıkule TIR Parkı ’ projesinin temel atma töreni yapıldı. TIR Parkının temel atma törenine, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da katıldı.

Türkelli İleri Biyolojik Atıksu Arıtması’nın temel atma töreni gerçekleştirildi!

Türkelli İleri Biyolojik Atıksu Arıtması’nın temel atma töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yakında Hasköy ve Yeni Foça’da da temel atarak 21 ilçenin arıtma ve kanalizasyon işini bitirmiş olacaklarını söyledi.

Şişli'deki Surp Agop Hastanesi'nin temel çalışmaları yarım kaldı!

Elmadağ'da yapılması planlanan Surp Agop Hastanesi ve Huzurevi inşaatı, Şişli Belediyesi'nde yaşanan sıkıntılara takıldı. Hastanenin temel çalışmaları yarım kaldı..

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Reis Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile, Doğukan Bedir Müdürlüğü'nde, Arnavutköy Nenehatun Mahallesi 'nde kuruldu.

Özbozak İnşaat Kuyu Temel Gıda Nakliye Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbozak İnşaat Kuyu Temel Gıda Nakliye Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bozak tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Fikri Işık Goodyear Kavşağı temel atma törenine katıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Goodyear Kavşağı temel atma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kahramanmaraş'ta temel inşaatı vatandaşları tedirgin ediyor!

Kahramanmaraş’ta apartmanların arasına kazılan temel inşaatı vatandaşları tedirgin etti. Temel inşaatının bitişiğinde bulunan apartmanda ikamet eden vatandaşlar, binalarının yıkılma tehlikesi nedeniyle evlerinde korku içinde yaşadıklarını söylediler.

Soil Ada İnşaat Temel Su Yalıtım İzolasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soil Ada İnşaat Temel Su Yalıtım İzolasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Çiğdem, Yusuf Yeşilkanat tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Tosyalı Toyo Çelik temel atma töreni 3 Ocak'ta!

Tosyalı Toyo Çelik temel atma töreni 3 Ocak'ta. Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. üretim tesisleri temel atma töreni 3 Ocak 2015’te Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Osmaniye’de gerçekleşecek.

1972 yılında Haliç Köprüsü'nün temel çalışmalarına başlanmış!

1972 yılında Haliç Köprüsü ayaklarının temel çalışmalarına karada ve denizde başlanmış. İlk sondajlarda Haliç tabanındaki çamur tabakası 60 metreyi aştığı, bazı yerlerde ise 90 metreye kadar ulaştığı tespit edilmiş.

Fikirtepe kentsel dönüşümünde ilk temel atıldı!

Yaklaşık 5 yıldır çalışmaların sürdüğü bölgede ilk temel Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul projesinin ilk etabı için atıldı. 617 rezidans daire ve 5 ticari üniteden oluşacak ilk etabın yüzde 76’sının satışı gerçekleşti...

Temel Uzlu Haberi

Temel Uzlu

Turizm Haftası nedeniyle bir açıklama yapan, TÜRSAB Batı Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Temel Uzlu, "Türkiye turizmi çok iyiye gidiyor. Bunu en son Ocak ayında İstanbul'da düzenlenen EMİTT fuarında gördük. Ülkemizin bütün zenginliği oradaydı. Türkiye, içinde bulunduğu coğrafya ve transit hava trafiğindeki konumuyla dünya turizmde önemi her gün artan bir ülke. Biz, turizmcilere düşen görev de turizmdeki çeşitliliği artırmaktır" derken, Karadeniz Turizmi'nin kilit noktalardan birinin de Yeşil Yol' projesi olduğuna dikkat...