25 / 04 / 2024

temsa Eşref Zeka

temsa Eşref Zeka

Türkiye’nin önde gelen iş makinaları üreticisi ve iş makinaları ile maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Temsa İş Makinaları’nın genel müdürlük görevini Eşref Zeka üstlendi.

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Akademisyenler de kiralardan şikayetçi!

Meclis'te akademisyenlerin sorunları İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından gündeme getirildi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Melodi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melodi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Aliş Bulanık ve Eşref Ziya Terzi ortaklığında kuruldu.

Nice Master İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Master İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Soydan tarafından kuruldu.

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erf Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Keleş ve Nuri Hacıkerimoğlu ortaklığında kuruldu.

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozo Gıda Turizm İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Alparslan tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti!

Yapay zeka ve büyük veri analizleri ile gayrimenkul değer hesabı sunan ve bu sayede  de kullanıcıların güvenle gayrimenkul satışı yapmalarına imkan sunan Endeksa verilerine göre, Çeşme’de ortalama konut fiyatı 13 milyon TL'yi geçti...

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Akın tarafından kuruldu.

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Aman dikkat 3 saniye yetiyor! İyiye mi kullanılır kötüye mi bilinmez ama ses klonlayan yapay zeka geliştirildi

Microsoft, VALL-E isimli metinden konuşmaya yapay zeka modelini ilan etti. Yapay zeka, 3 saniyede sesinizi klonlayabilecek.

temsa Eşref Zeka Haberi

temsa Eşref Zeka

Türkiye’nin önde gelen iş makinaları üreticisi ve iş makinaları ile maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu ile birlikte, Volvo Trucks, Crown, Dieci ve Terex Finlay markalarının distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları’nın genel müdürlük görevini Eşref Zeka üstlendi.


1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Eşref Zeka, aynı yıl iş hayatına Temsa’da satış temsilcisi olarak başladı. Zeka, Temsa Motorlu Araçlar’da sırasıyla satış yöneticiliği, satış planlama yöneticiliği, otomotiv satış müdürlüğü, pazarlama müdürlüğü, satış ve pazarlama direktörlüğü, 2014 yılından bu yana da genel müdürlük görevini üstlendi.


Eşref Zeka, halen Sabancı Holding iştiraki Temsa İş Makinaları Genel Müdürü olarak görevine devam...