28 / 03 / 2024

Teona Ümitköy teslimat

Teona Ümitköy teslimat

Teona Ümitköy Konutları bu yıl Temmuz ayında teslim edilecek. Fiyatların 570 bin TL'den başladığı proje Kartallar İnşaat imzasıyla yükseliyor...

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun senelerdir sektörün gelişimine yön vermeye devam eden Eminevim, 250 bininci teslimatını gerçekleştirdi.

Togg eylül ayında vites büyüttü

2023 Ağustos ayında bin dokuz yüz altmış beş adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan elektrikli otomobil markası Togg, eylülde iki bin iki yüz dört adetlik teslimat sayısına ulaştı.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Migros'ta Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası!

Migros Market Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası başladı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

İran gazında neler oluyor? Gaz teslimatı yüzde 70 azaldı!

BOTAŞ, İran’dan gelen gazın yüzde 70 oranında azaldığı açıklamasını yaptı.

BiSU'da yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Su, gazlı içecek, temel gıda da dev fırsatı kaçırmayın!

Multinet Up’ın BiSU ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde MultiNet yemek kartı kullanıcıları BiSU Hızlı Teslimat alışverişlerinde yüzde 20 indirim hakkına sahip oluyor. İşte detaylar...

Kiralara özel okul dopingi!

Ankara'nın Ümitköy, Çayyolu ve Yaşamkent’te kira fiyatları son günlerde kira ücretleri bir hayli arttı. İlçe sakinleri bu duruma bölgedeki özel okulların neden olduğunu dile getiriyor. 

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim 2021'in ilk çeyreğinde 1 milyar 250 milyon liralık teslimat yaptı!

Eminevim 2021 yılının ilk 3 ayında toplam 6 bin 724 teslimat gerçekleştirirken, bununla ülke ekonomisine sağlanan nakit enjeksiyonu 1 milyar 250 milyon TL şeklinde gerçekleşti.

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

Teona Ümitköy teslimat Haberi

Teona Ümitköy teslimat

19 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Teona Ümitköy projesi Kartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje Ankara Ümitköy'de yer alıyor. 


1+1, 2+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunan Teona Ümitköy toplam 570 adet daireden oluşuyor. Proje 29 ve 34 katlı dört blok olarak inşa ediliyor. 


Ankara Teona Ümitköy ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 50 peşinat sonrasında sıfır faizle 50 ay taksitli ödeme yapılabiliyor. Projede peşin ödeme yapıldığında ise yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Teona Ümitköy teslimat!

Ankara Teona Ümitköy daire teslimleri bu yıl Temmuz ayında yapılacak. Projede kapalı otopark ,sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi olanaklar bulunuyor. 


Teona Ümitköy Kartallar güncel ev fiyatları!

Teona Ümitköy Kartallar güncel ev fiyatları  1+1'lerde 570 bin TL ile 648 bin TL arasında, 2+1'lerde 625 bin TL ile 844 bin TL...