28 / 03 / 2024

Tepe Home beylikdüzü

Tepe Home beylikdüzü

Türkiye’ nin dört bir yanında yeni mağaza açılışlarını devam ettiren Tepe Home, İstanbul’ daki 7. Mağazasını 3200 m2’ lik alanla Avrupa Yakası Beylikdüzü’ nde açtı...

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

Metro Home Evleri Beylikdüzü fiyat listesi!

Metro Home Evleri İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Toplam 1.200 daireye yer verilen projede daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Onurlu Home iletişim!

Toplam 72 daireden oluşan Beylikdüzü Onurlu Home projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Beylikdüzü Onurlu Home iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor..

Onurum İnşaat'tan yeni proje: Onurlu My Home Beylikdüzü!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Onurlu My Home Beylikdüzü projesi 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Metro Home Beylikdüzü projesi teslim tarihi!

Kameroğlu Metrohome Suites projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 750 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home'da daireler 66 ve 77 metrekare olarak tasarlandı. Proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Bulvar Home nerede?

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları!

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Pusula İnşaat imzası ile yükselen projede 292 tane daire ve 32 tane dükkan bulunuyor.

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi!

Beylikdüzü Bulvar Home satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirtiliyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz fırsatı sunan projede 292 konut ve 32 mağaza bulunuyor.

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim!

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

Tepe Home beylikdüzü Haberi

Tepe Home beylikdüzü

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Kaymakam Ekrem İnci’nin katılımıyla gerçekleşen açılış şölen havasında gerçekleşirken dekorasyon severleri de açılışa özel büyük süprizler karşıladı. Açılış günü mağazadan alışveriş yapanlara Televizyon, Yemek takımları ve küçük mutfak aletleri hediye edildi.


Mobilyalarının %80’i kendi üretimi olan Tepe Home mağazasında, ithal mobilyaların da yanı sıra binlerce aksesuar ürünü dekorasyon severlerle buluşuyor.


2013 yılı sonunda toplam satış alanını 33 mağaza ile 120.000 m2’nin üzerine taşıyan Tepe Home, İstanbul’daki 8. mağazasını Mart ayı sonunda Kartal/Maltepe’de açmaya hazırlanıyor. Çanakkale, Mersin ve Erzurum mağaza açılış çalışmaları devam ederken 2014 yılı sonunda toplam satış alanının 140.000 m2’nin üzerine taşınması...