18 / 04 / 2024

tepe inşaat nar life projesi

tepe inşaat nar life projesi

Maltepe Nar Life örnek daire görsellerini haberimizde bulabilirsiniz. Tepe İnşaat imzasını taşıyan Maltepe Nar Life Evleri projesinde daire fiyatları 210 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Nar Life Maltepe nerede?

Nar Life Maltepe nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. C Blok teslimlerinin Nisan 2014'te gerçekleşmesi planlanan Nar Life projesinde daire fiyatları 277 bin TL'den başlıyor

Tepe İnşaat Nar Life projesinde maksimum 975 bin TL!

Konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 5 peşinat ödediği Narlife projesi, Tepe İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Satışların devam ettiği proje, 29 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlanıyor...

Nar Life örnek daire!

Nar Life örnek daire görsellerini haberimizden inceleyebilirsiniz. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dublex ve teraslı bahçeli konut seçenekleri bulunuyor ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor...

Tepe İnşaat Nar Life fiyat listesi!

Tepe İnşaat Nar Life fiyat listesi bilgileri kapsamında projede daire fiyatları minimum 194 bin TL ile maksimum 845 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje Maltepe'de konumlandırılıyor...

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

tepe inşaat nar life projesi Haberi

tepe inşaat nar life projesi


Nar Life projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de yer alıyor. Maltepe Nar Life projesi Tepe İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Maltepe Nar Life örnek daire görsellerinden önce proje hakkında bilgi verelim. Maltepe Nar Life projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Maltepe Nar Life projesinde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Maltepe Nar Life projesi 609 adet daireden meydana geliyor. Maltepe Nar Life satış ofisi ile 444 4 627 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Maltepe Nar Life projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor. Maltepe Nar Life projesinde yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Maltepe Nar Life Evleri'nde stüdyolar 210 bin liradan,...