18 / 04 / 2024

Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları

Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

TÜSEDAD, 1 litre çiğ süt en az 15 lira 72 kuruşa satılmalı!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD), çiğ süt için talebini açıkladı. TÜSEDAD 1 litre çiğ sütün en az 15 lira 72 kuruşa satılmasını belirtti.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Çiğ süt fiyatında büyük hayal kırıklığı! Sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Ulusal Süt Konseyi’nin 11.5 lira olarak açıkladığı çiğ süt fiyatı üreticiler tarafından tam bir hayal kırıklığı oldu. Üreticilerin süt fiyatlarından beklentisi ise farklıydı, sütün fiyatı bu kadar olmalıydı...

Çiğ süt referans fiyatı market satış fiyatlarını etkilemeyecek!

Süt sanayicileri ve üreticileri, 11,5 lira olan çiğ süt referans fiyatının sütün üreticiler tarafından piyasada satıldığı ortalama rakam olduğunu kaydederek, durumun market fiyatlarında bir değişikliğe neden olmayacağını belirtti.

Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

İslam Memiş, Türkiye'de seçim sonrasında dolar kurunda yükselişlerin olacağını söyleyenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Dolar 30 TL olacak diyenlere İslam Memiş'ten tokat gibi yanıt! Tuzağa düştünüz...

Süt fiyatı önce üreticiyi sonra vatandaşı vurdu! Fiyatların önüne geçilemiyor

1 litre çiğ sütün maliyeti 2022'ye göre değişti ve yeni mailiyet hesap edildi. Ulusal Süt Konseyi, Ocak 2023 senesinde çiğ süt üretim giderini ilan etti.  Aralık ayı için 8.74 TL fiyat biçilen 1 litre sütün üretim maliyeti Ocak ayında 1 TL'ye civarına çıkarak 9.69 TL'ye çıktı.

Fiyatlar el yakmaya devam ediyor! Süt rekora doğru koşuyor

Hayvancılık sektöründe, yemlerdeki zamlar üretimde düşüş yaşanmasına etki etmişti. Yaşanan son olumsuzluklarla beraber sütün fiyatı markasına göre değişmekle birlikte 27,5 liraya ulaştı.

Sütte yeni zam yolda! Süt tozu ihracatına sınırlama

Artan girdi maliyetleri ve yetersiz devlet desteği nedeniyle süt üreticileri zor günler yaşarken süt tozu ihracatına 2022 yılı sonuna kadar kısıtlama getirildi. Kısıtlamaya ilişkin Resmi Gazete’de yayımlanırken, üretici çiğ sütün satış fiyatına da zam bekliyor.

Artık süt bulmakta zorlanacağız! Süt krizi geliyor

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, artış gösteren yem, işçilik, enerji ve diğer sarf malzemeleri sonucunda USK’nın Temmuz ayı için yapmış olduğu hesaplamada 1 litre çiğ sütün üretim maliyetinin 7. 22’ye yükseldiğini anımsattı.

Et ve Süt Kurumu kuzu toklu alım fiyatlarını açıkladı! ESK'da kuzu toklu alım ne kadar? 8 Ağustos 2022 fiyat listesi

Et ve Süt Kurumu, bugünden geçerli olmak üzere kuzu toklu alım fiyatının kilogram başına 90 TL'ye çıkarıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Çiğ süt fiyatlarına yapılan zam geri mi çekildi? Çiftçilere kötü haber sonrası tepki oluştu

Ulusal Süt Konseyi, geçtiğimiz haftalarda çiğ süt litre fiyatını 7 lira 50 kuruş olarak açıklamıştı.. Çiğ sütün 7,5 lira olarak belirlenen fiyatının 15 Mayıs'tan itibaren geçerli olacağı açıklandı. Çiftçiler kendilerine verilen zammın yansımadığından şikayetçi. İşte detaylar..

Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları Haberi

Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları

Taksit ödemelerinin teslim tarihini takip eden ay başlayacağı TOKİ Eskişehir Tepebaşı Konutları fiyatları projenin ihalesi gerçekleştikten sonra açıklanacak. 


Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık konut tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede başvurular 14 Mart ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. Projede konutlar 


Başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’ nin Eskişehir ilinde bulunan yetkili şubelerinin yürüteceği Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri'nde yer alan 250 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor.


TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 12 ya da yüzde 20 peşinatta; kalan tutar için 180 ay veya 240 ay vade uygulanıyor. 


Satış duyurusu için