26 / 04 / 2024

tepebaşında otel

tepebaşında otel

Tansu Çiller'in oğlu Mert Çiller, Eti Maden'in Tepebaşındaki hizmet binasını 3 milyon dolara satın aldı. Yaklaşık 300 metrekare taban oturumlu 7 katlı bina, otel olacak.

Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Tusa inşaat tarafından Eskişehir Tepebaşı'nda inşa edilen Greenpark Konutları'nda hemen anahtar teslim fırsatı devam ediyor. Peki Greenpark Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Greenpark Konutları fiyat listesi.

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Eskişehir'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Eskişehir 4. İcra Dairesi Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan arsayı 30 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Eskişehir'de 22.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan gayrimenkulü 22 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Radisson Grup otel yatırımlarına hız verdi!

Radisson Otel Grubu, koronavirüs salgınında otel inşaatlarına devam ediyor. Otel grubu pandemi döneminde 16 yeni tesis açılışı yaptı.

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Datça Kargı Koyu'nda yapılaşma tepkisi!

Datça Yarımadası Kargı Koyu’nda otel, tesis alanı ve otopark yapımının önü açıldı. Çevre örgütleri karara tepki gösteriyor.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Eskişehir'de 20.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı'nda yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 589 bin 132 TL bedelle satışa çıkardı.

tepebaşında otel Haberi

tepebaşında otel

Beyoğlu ve çevresi için,"İstanbul'un taşı toprağı altın" deyiminin son yıllarda en fazla geçerli olduğu yerlerden biri dersek abartmış olmayız. Kültürel ve tarihi dokusuyla gayrimenkul yatırımcısını cezbeden bölge, son yıllarda adeta yatırımcı akınına uğruyor. Yerlisinden yabancısına birçok yatırımcı bölgede pozisyon almak için birbiriyle yarışıyor. Önce İstiklal Caddesi ardından Cihangir, Talimhane, Galata ve Tünel'le başlayan ilgi son dönemlerde Beyoğlu'nun hemen yanı başındaki Tarlabaşı hatta Kasımpaşa ve Dolapdere'ye kadar sıçramış durumda. Adı, özellikle profesyonel yatırımcılarla birlikte sıkça gündeme gelen yerlerden biri de Tepebaşı... Otel ve müze bölgesi olma yolunda hızla ilerleyen bölge son dönemlerde kültür ve turizm alanındaki yatırımlarla gündemde.