25 / 04 / 2024

Tepeüstü Buyaka avm

Tepeüstü Buyaka avm

İstanbul Anadolu yakası Tepeüstü'nde konumlanan alışveriş merkezi (AVM) Buyaka, 3'üncü yılında 9 milyon ziyaretçiye ulaştı. 160 mağazadan oluşan AVM'nin 360 milyon ciroya ulaştığı açıklandı.

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

Ümraniye Tepeüstü Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tepeüstü mahallesi, 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Ebebek 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha ekleyen ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor. Marka, 170. mağazasını İstanbul Tepe Nautilus AVM’de açtı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tahir Çelik: AVM'ler açılışa hazır!

Alışveriş Merkezi Yöneticileri Derneği (AVM-DER) Başkanı Tahir Çelik, AVM’lerde bulunan koronavirüs önlemlerinin güçlü ve en üst seviyede olduğunu, ziyaretçiler için evleri kadar güvenli bir ortam hazırladıklarından bahsetti.

AVM'ler acele edilmeden kademeli olarak açılabilir! 

Reuters'a bilgi veren üst düzey bir yetkili AVM'lerin hangi şartlara göre açılacağı ve uygulanacak kurallar üzerinde çalışmaların devam ettiğini belirti. Yetkili, AVM'lerin acele edilmeden kademeli olarak açılabileceğini söyledi...

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Tepeüstü Buyaka avm Haberi

Tepeüstü Buyaka avm
Buyaka Avm Müdürü Leyla Özdemir,"Aylık ortalama 670 bin ziyaretçi ağırlıyoruz.2015 hedefimiz9.5 milyon ziyaretçi ve 400 milyon lira ciro elde etmek"...