26 / 04 / 2024

Termal otel fiyatları

Termal otel fiyatları

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, yaptığı açıklamada, Kozaklı'nın şifalı suyu ve modern termal tesisleri ile tercih edilen bir merkez haline geldiğini, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ilçedeki otellere ilginin arttığını söyledi

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Tatil planı yapanlar müjde! Fiyatlar yarıya indi! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların gelişi ile birlikte tatilciler, otel kampanyalarını araştırmaya başladı! Otellerde yüzde 50'ye varan kampanyalar başladı! Peki, otel fiyatları ne kadar? Kampanyadan sonra indirimli otel fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Her bütçeye uygun tatil fırsatı! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatlarının şok edici fiyat artışını gören vatandaşlar, günlük karavan kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatları yükselince karavana talep arttı! Karavan fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

Afyonkarahisar'da 240 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Afyonkarahisar İcra Dairesi Afyonkarahisar'da yer alan termal oteli 240 milyon 406 TL bedelle satışa çıkardı. 

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Amasya'da 10 yıllığına kiralık termal otel!

Hamamözü Belediye Başkanlığı Amasya Hamamözü'nde yer alan 3 yıldızlı termal oteli 10 yıllığına kiraya verecek.

Termal otel fiyatları Haberi

Termal otel fiyatları

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle termal turizm merkezlerinden Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki 7 bin yatak kapasiteli termal tesislerin tamamı doldu. 


Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kozaklı'nın şifalı suyu ve modern termal tesisleri ile tercih edilen bir merkez haline geldiğini, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle ilçedeki otellere ilginin arttığını söyledi.


İlçede bulunan yıldızlı ve apart otellerin yatak kapasitesinin  yaklaşık 7 bin olduğunu ifade eden Güven, "Kozaklı termal suyu kadar modern tesisleriyle de ülke genelinde adından söz ettiriyor. İlçemizi tercih eden misafirler şifalı suyun yanında tesis kalitesini de göz önüne alarak Kozaklı'ya geliyor. Kozaklı'da yapılacak tatilin bu kış döneminde çocuklarımıza verilebilecek en güzel karne hediyelerinden biri olduğunu düşünüyorum" dedi.


Kış mevsimine göre hava şartlarının iyi olmasının da uzak bölgelerden tesislere ilgiyi artırdığını dile...