19 / 04 / 2024

termal tatil otelleri

termal tatil otelleri

Artık kış tatili deyince ne kar, ne de kayak akla geliyor. En güzel kış tatili, Termal tesislerde yapılıyor. Termalin iyileştirme gücüne inanan tatilciler, kışın da tatil yapmak için NG Güral Afyon Wellness & Convention'ı tercih ediyor....

Karatay Termal Tatil Köyü hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dünyada turizm alışkanlıklarının değiştiğini anlattı. Kurum, "Konya'nın üstü insanlığa nasıl tarihi, kültürel, manevi şifalar sunuyorsa, altı da termal kaynaklarıyla sıcak sularıyla insanlığa şifa sunuyor'' diye konuştu.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Albayrak ve Hamdi Demir ortaklığında kuruldu. 

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı!

Kütahya'nın en büyük yatırımı arasında gösterilen Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı. Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman katıldı.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

48 yeni termal otel geliyor!

Türkiye'de 48 yeni kaplıca oteli, termal tatil köyü ve termal devre mülk tesisi planlama ve inşaat aşamasında.Bu tesislerin 2020 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

Balıkesir Yaşam Termal Tatil Köyü'nde 13 bin TL'ye devremülk!

Balıkesir'in Gömeç ilçesi Karaağaç mevkiinde hayata geçirilen Yaşam Termal Tatil Köyü'nde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Ömür boyu tapulu devremülk dairelerin yer aldığı tesiste devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İzmir Hayıtlı Merada Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Merada Termal Tatil Köyü İzmir'in Dikili ilçesi Hayıtlı Koyu'nda hayata geçiyor. Merada Termal Tesisleri toplamda 600 daire ile 270 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Ihlara Termal Tesis Aksaray devremülk fiyatları

Aksaray Güzelyurt ilçesinin Yaprakhisar Köyü'nde hayata geçen Ihlara Termal Tatil Köyü'de 10 yıllık devremülk daire sahibi olunabiliyor. Termal tesis birbirinden bağımsız 30 farklı binadan oluşuyor.

termal tatil otelleri Haberi

termal tatil otelleri


Kış tatilinin yalnızca kar ve kayakla özdeşleştirildiği günler geride kaldı. Kış tatilinde yeni trend Termal tatil. NG Güral Afyon Wellness & Convention, 9 bin 500 m²'lik Termal SPA merkezi ile kış tatilcilerinin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.


Aliva Spa merkez içerisinde Termal jakuziler, kadın ve erkeklere özel bölümler (Türk hamamı, sauna, buhar odası, buz çeşmesi ve dinlenme alanları), sauna, buhar odası, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar soğuk kış günlerinde tatilcilerin içini ısıtıyor.


Önceleri kış döneminde kadın grupları olarak Termal tatil yapan tüketicilere artık eşleri ve çocuklarıyla birlikte Termal tatil yapan aileler de ekleniyor. Kış mevsiminde Termal tesislerin dinlendirici ve iyileştirici etkisinden faydalanmak isteyenlerin yollarını Afyonkarahisar'a düşürüp NG Güral Afyon Wellness & Convention'da mutlaka bu keyfi...