26 / 04 / 2024

Termal tatil sezonu başladı!

Termal tatil sezonu başladı!

Artık kış tatili deyince ne kar, ne de kayak akla geliyor. En güzel kış tatili, Termal tesislerde yapılıyor. Termalin iyileştirme gücüne inanan tatilciler, kışın da tatil yapmak için NG Güral Afyon Wellness & Convention'ı tercih ediyor....




Kış tatilinin yalnızca kar ve kayakla özdeşleştirildiği günler geride kaldı. Kış tatilinde yeni trend Termal tatil. NG Güral Afyon Wellness & Convention, 9 bin 500 m²'lik Termal SPA merkezi ile kış tatilcilerinin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.


Aliva Spa merkez içerisinde Termal jakuziler, kadın ve erkeklere özel bölümler (Türk hamamı, sauna, buhar odası, buz çeşmesi ve dinlenme alanları), sauna, buhar odası, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar soğuk kış günlerinde tatilcilerin içini ısıtıyor.


Önceleri kış döneminde kadın grupları olarak Termal tatil yapan tüketicilere artık eşleri ve çocuklarıyla birlikte Termal tatil yapan aileler de ekleniyor. Kış mevsiminde Termal tesislerin dinlendirici ve iyileştirici etkisinden faydalanmak isteyenlerin yollarını Afyonkarahisar'a düşürüp NG Güral Afyon Wellness & Convention'da mutlaka bu keyfi yaşaması gerekiyor.


NG Hotels & Resorts hakkında:


Türk turizmine yepyeni bir hizmet yaklaşımı kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren NG Hotels grubu, turizm alanındaki yatırımlarına ilk olarak 2005 yılında, Kütahya'da NG Güral Harlek Thermal Resort & SPA'yı hizmete açarak başladı. Ardından 2008 yılında Sapanca'da NG Güral Sapanca Wellness & Convention otelini açan NG Hotels & Resorts, burada sunduğu üstün hizmet kalitesine, donanımlı personele ve fiziki koşullarına yaptığı yatırımlarla 7 kalite belgesini birden almaya hak kazandı ve Türkiye'de 7 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı tek otel konumuna ulaştı.


NG Güral Sapanca Wellness & Convention otelinin 2013 yılında TripAdvisor kullanıcılarının oylamasıyla "Mükemmellik Sertifikası"na layık görülmesi, hemen ardından "Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2013" araştırmasının sonuçlarına göre Doğa Turizmi İşletmeleri ve Sağlık Turizmi İşletmeleri adlı iki farklı kategoride birincilik, Kongre Otelleri Kategorisi'nde ise ikincilik ödülünü kazanması ile NG Hotels & Resorts, hizmet kalitesini kanıtlamış oldu.


Türkiye'nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels & Resorts, yakaladığı başarıların da vermiş olduğu destek ve ulusal bir zincir haline gelme hedefiyle yatırımlarına devam ediyor. Zincirin üçüncü halkası olan NG Güral Afyon Wellness & Convention 2012 yılı Haziran ayında hizmete girdi. Kısa zamanda başarıya ulaşan NG Güral Afyon, 5 kalite belgesine birden sahip oldu. NG Hotels & Resorts, ileriki dönemlerde ise farklı illerde yeni otel projelerine başlamayı planlıyor.



Geri Dön