26 / 04 / 2024

afyon termal oteller

afyon termal oteller

Artık kış tatili deyince ne kar, ne de kayak akla geliyor. En güzel kış tatili, Termal tesislerde yapılıyor. Termalin iyileştirme gücüne inanan tatilciler, kışın da tatil yapmak için NG Güral Afyon Wellness & Convention'ı tercih ediyor....

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Oteller kışın hastaneye dönüşecek!

Yaz turizminin gözdesi 5 yıldızlı oteller, istenilen koşulları taşımaları halinde, kış sezonunda yaşlı bakımı, fizik tedavi ve rehabilitasyonla termal sağlık hizmetleri verebilecek..

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Edip Uğur'dan Balıkesir'e termal otel müjdesi!

Balıkesir'in Sındırgı, Bigadiç, Susurluk Kepekler, Gönen, Edremit Güre, Manyas bölgelerindeki kaplıcalarda 85-90 derece sıcaklığında termal suların bulunduğu alanlara 2 veya 3 tane 5 yıldızlı biner yataklı oteller yapılacağını dile getirdi.

Sefa Termal Afyon devremülk fiyatları!

Sefa Termal Afyonkarahisar Gazlıgöl mevkiinde hayata geçiyor. 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları şöyle:

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Afyon Grand Özgül Termal Tatil Köyü, Afyonkarahisarda Gazlıgöl'de hayata geçiyor. 160 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Özgül Termal'de yer alan 1 oda 1 salon daireler 78 metrekareden meydana geliyor.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Afyon Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde 13 bin 750 TL'ye devremülk!

İki etap'tan oluşan Kırkpınar Termal Tatil Köyü 4 blok halinde inşa edildi. Toplamda 220 daireden meydana gelen Kırkpınar Termal Tatil Köyü'nde devremülk fiyatları 13 bin 750 TL olarak belirlendi.

Afyon turizm ve sanayide yatırımların merkezi oldu!

Yolların buluşma noktası Afyon son dönemde turizm ve sanayi yatırımlarının da merkezi oldu. Şehri ayakta tutan sektörlere her geçen yenileri eklenirken şehir termal turizmde dünya markası olma yolunda.

Emin Evim Afyon'da 2 termal otel yapacak!

Emin Termal Otel Convention projesi hakkında Saraydüzü köy muhtarlığında düzenlenen bilgilendirme toplatısında konuşan Proje Temsilcisi İbrahim Aktaş, son derece iddialı bir termel otel projesine sahip olduklarını belirtti.

afyon termal oteller Haberi

afyon termal oteller


Kış tatilinin yalnızca kar ve kayakla özdeşleştirildiği günler geride kaldı. Kış tatilinde yeni trend Termal tatil. NG Güral Afyon Wellness & Convention, 9 bin 500 m²'lik Termal SPA merkezi ile kış tatilcilerinin öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.


Aliva Spa merkez içerisinde Termal jakuziler, kadın ve erkeklere özel bölümler (Türk hamamı, sauna, buhar odası, buz çeşmesi ve dinlenme alanları), sauna, buhar odası, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar soğuk kış günlerinde tatilcilerin içini ısıtıyor.


Önceleri kış döneminde kadın grupları olarak Termal tatil yapan tüketicilere artık eşleri ve çocuklarıyla birlikte Termal tatil yapan aileler de ekleniyor. Kış mevsiminde Termal tesislerin dinlendirici ve iyileştirici etkisinden faydalanmak isteyenlerin yollarını Afyonkarahisar'a düşürüp NG Güral Afyon Wellness & Convention'da mutlaka bu keyfi...