29 / 03 / 2024

Terrace Doğa Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi

Terrace Doğa Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi

Sarıyer Zekeriyaköy Bölgesi'ndeki Terrace Doğa örnek villa görüntüleri haberimizin içinde yer alıyor... İnanlar Terrace Doğa Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 216 bin TL'den başlıyor

'Doğal gaza yüzde 224 zam geldi' iddiasına EPDK'den jet hızında açıklama!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), doğal gaz tarifelerine ilişkin doğal gaza yüzde 224 oranında zam yapıldığı haberlerinin yayılması üzerine açıklama yaptı. İşte detaylar...

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Apartman Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çelen tarafından kuruldu.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti Zekeriyaköy'de ev arıyor!

Bir süredir aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un  Zekeriyaköy'e taşınacakları iddia edildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler!

129 kampüsün bulunduğu il ve konuma göre yılda yaklaşık 19 bin lira ile 53 bin lira arasında para ödeyen veliler, çocuklarının eğitim hayatından endişe duyuyor… İşte Doğa Koleji’nde yılan hikayesine dönen ücretler...

Doğa Koleji yetkililerinden açıklama bekleniyor!

Doğa Koleji yönetimi üst üste açıklama yapacağı günlerle ilgili duyuruda bulunmuş ancak herhangi bir ses çıkmamıştı. Son olarak Cumartesi günü içinde Pazartesi açıklama yapacağını duyurmasına rağmen dün de bilgi verilmedi. Şimdi gözler bugünde...

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi açıldı!

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Vefat eden Mimar Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü!

Konya Beyşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından mimar olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü yapıldı.

Terrace Doğa Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi Haberi

Terrace Doğa Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi

Terrace Doğa projesi, Sarıyer Zekeriyaköy'de Avrupa Yakası içinde yer alıyor. Terrace Doğa örnek villa görüntüleri öncesinde projeden bahsedelim...


İnanlar İnşaat'ın hayata geçirdiği Sarıyer Terrace Doğa Evleri'nin toplam inşaat alanı 12 bin metrekare olarak belirlendi. 


Toplamda 36 villadan meydana gelen İnanlar İnşaat Terrace Doğa satış fiyatları 1 milyon 216 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor. 


Terrace Doğa Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi Ekim 2013 olarak belirlendi. İnanlar Terrace Doğa Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. 


Loft Mimarlık'ın mimarisinde yer aldığı Terrace Doğa Sarıyer projesi kapsamında fitness merkezi, sauna, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu ve oyun alanları bulunuyor. 


Terrace Doğa örnek villa!