27 / 04 / 2024

terrace koru konutları alemdağ iletişim

terrace koru konutları alemdağ iletişim

Terrace Koru Çekmeköy satılık evlerin fiyatları 302 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İnanlar İnşaat'ın projesi Terrace Koru Evleri'nde teslimler 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Eston Şehir Koru'da konutların yarısı satıldı! 

Koronavirüs nedeniyle az katlı bahçeli konutlara ilginin artmasıyla Eston Şehir Koru’nun dördüncü etabında konutların yarısı satıldı. 

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

216 Koru Plus Konutları fiyat listesi!

216 Koru Plus Konutları fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor. Proje Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de yükseliyor...

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Koru Konutları İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhemmed Taha Gergerioğlu, Mustafa Şahin ve Levent Eyüboğlu ortaklığında kuruldu.

Vadi Koru Konutları fiyat listesi!

Vadi Koru projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunan projede ön talepler toplanıyor...

Terrace Koru Çekmeköy yeni fiyat listesi!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Koru projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Terrace Koru Çekmeköy yeni fiyat listesi 345 bin TL'den başlıyor.

Terrace Mix Evleri Esenyurt satış ofisi!

Terrace Mix Konutları sahiplerine hemen teslim edilebiliyor. 7 blok olarak yükselen projede konut ve home ofisler bulunuyor...

Aryom Koru Konutları İstanbullular'ı çekiyor!

Konut satışları İzmir'e kaydı. Bölgedeki yeni inşaat projeleri İstanbul'un yerini çoktan almış gibi duruyor. Aryom İnşaat Başkanı Mehmet Günday, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Adres Koru Konutları fiyatları!

Bayraktar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Koru Konutları fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 312 konut ve 37 ticari üniteden meydana geliyor.

Aryom Koru Konutları 2019'da teslim edilecek!

Benzersiz ve ayrıcalıklı bir yaşamın en doğal halini İzmir halkıyla buluşturan, Gaziemir'in en yeşil ve çok seçenekli projesi Aryom Koru'nun 2019 yılında teslimi planlanıyor

ARYOM Koru Konutları İzmir'de fark yaratacak!

Mustafa Günday, "Biz bir ailenin her türlü yaşam standardını düşünerek konut inşa ediyoruz. İzmir genelindeki farklılığımız, ARYOM Koru Konutları bitince herkes tarafından açıkça görülecek" diyor

Terrace Koru güncel fiyat listesi!

Terrace Koru güncel fiyat listesi 320 bin TL'den başlayarak değişiyor. Terrace Koru Evleri, Haziran 2017'de teslim edilecek...

terrace koru konutları alemdağ iletişim Haberi

terrace koru konutları alemdağ iletişim


150 adet dairenin yer aldığı Terrace Koru projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Çekmeköy'e bağlı Alemdağ bölgesinde inşa ediliyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Koru projesi üç blok haline yükseliyor.


Terrace Koru Evleri projesinde daire teslimlerinin Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor. Çekmeköy Terrace Koru'da 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor.



Terrace Koru Çekmeköy satılık!


Terrace Koru Çekmeköy satılık ev fiyatları 1+1 dairelerde 302 bin TL ile 370 bin TL, 2+1 dairelerde 400 bin TL ile 525 bin TL, 3+1 dairelerde 530 bin TL ile 600 bin TL aralığında değişiklik gösteriyor.


Yüzde 20 oranında peşinat ödemesinin yapıldığı Çekmeköy Terrace Koru projesinde 1 ve 2 yıl sonra yüzde 15 iki ara ödeme yapılıyor. Kalan tutar firma bünyesinde 30 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor.



13 soruda İnanlar Terrace Koru...