25 / 04 / 2024

Terrace Koru teslim tarihi

Terrace Koru teslim tarihi

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje toplam 150 adet daireden oluşuyor. Terrace Koru İnanlar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 2 002 olarak belirlendi.

Terrace Koru Rezidans fiyatları!

Terrace Koru Rezidans fiyatları dairelerin konum ve metrekarelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 3 blok şeklinde tasarlanan projede 30 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

Terrace Koru iletişim!

Terrace Koru iletişim için 444 2 002 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 150 adet konutun yer aldığı projenin yarın satışa çıkması planlanıyor.

Terrace Koru teslim tarihi!

Terrace Koru teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen proje 3 blok halinde hayata geçiriliyor.

Çekmeköy Terrace Koru iletişim!

Çekmeköy Terrace Koru iletişim için 444 2 002 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşeceği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

Terrace Mogan Konakları projesi Ankara'daki Gölbaşı Mogan Gölü’nün hemen yanında hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mogan Konakları ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi!

216 Koru Plus Evleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirildi. Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi ne zaman?

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi!

Eston Şehir Koru projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi ne zaman?

İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi!

İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Ayazağa projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa'da yükseliyor. İşte İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi...

Avcılar Terrace Nill Ambarlı ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Nill Ambarlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ambarlı bölgesinde yer alıyor. Peki Avcılar Terrace Nill Ambarlı ne zaman teslim?

İnanlar Terrace Elis ne zaman teslim?

İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İnanlar Terrace Elis projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilecek . Peki İnanlar Terrace Elis ne zaman teslim?

İnanlar Terrace Nill Ambarlı 2018 teslim!

Henüz proje aşamasında olan İnanlar Terrace Nill Ambarlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar Ambarlı bölgesinde inşa edilecek. İnanlar Terrace Nill Ambarlı 2018 teslim edilecek.

Terrace Elis Zekeriyaköy 2018'de teslim!

Terrace Elis Zekeriyaköy projesi İnanlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İnanlar Terrace Elis projesinin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Terrace Koru Çekmeköy yeni fiyat listesi!

İnanlar İnşaat imzası taşıyan Terrace Koru projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Terrace Koru Çekmeköy yeni fiyat listesi 345 bin TL'den başlıyor.

Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Toplam 437 konut ve 508 home ofisten meydana gelen Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Peki Terrace Mix Evleri ne zaman teslim?

Terrace Koru teslim tarihi Haberi

Terrace Koru teslim tarihi

Terrace Koru İnanlar iletişim bilgileri detaylarına göz atmadan önce projenin özelliklerine değinelim. 3 blok halinde yükselen projede teslimler 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 


Çekmeköy Terrace Koru nerede?

Sosyal kullanım seçenekleri içerisinde çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları, fitness salonu, yüzme havuzu ve otopark gibi donatıların bulunduğu proje İstanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı Alemdağ'da hayata geçiriliyor.


Terrace Koru teslim tarihi

Dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak fiyatlar değiştiği projede daire teslimleri 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 3 blok halinde yükseliyor.


İnanlar Terrace Koru ödeme planı

Konut seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre yüzde 20 peşinat sağlandığında, yüzde 50'lik kısım 30 ay vadelendirmede 0 faiz uygulanırken, kalanı ise 2 ara ödeme yapılıyor. 


Terrace...