26 / 04 / 2024

terrace mix konutları adres

terrace mix konutları adres

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix projesi 20 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor.

İnanlar Terrace Mix'te fiyatlar 139 bin TL'den başlıyor!

İnanlar İnşaat imzasıyla yükselen Terrace Mix projesi İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.Projede fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç göstererek kata ve cepheye göre değişiyor.

İnanlar Terrace Mix'te 139 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta yükselen Terrace Mix projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Terrace Mix Evleri Esenyurt satış ofisi!

Terrace Mix Konutları sahiplerine hemen teslim edilebiliyor. 7 blok olarak yükselen projede konut ve home ofisler bulunuyor...

Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

Satış süreci devam eden Terrace Mix'te konutlar hemen teslim ediliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Esenyurt Terrace Mix Evleri nerede?

İnanlar Terrace Mix fiyat listesi!

Dairelerin büyüklükleri 34 metrekare ile 230 metrekare arasında değişen Terrace Mix Konutları 'nda toplam 945 tane daire yer alıyor. İşte İnanlar Terrace Mix fiyat listesi...

Esenyurt Terrace Mix ödeme koşulları!

İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix Konutları'nda daire fiyatları 133 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. İşte Esenyurt Terrace Mix ödeme koşulları...

İnanlar Terrace Mix Konutları telefon!

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçen Terrace Mix Evleri projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede aylık 1150 TL taksitle dayalı döşeli evlere sahip olunabiliyor. Terrace Mix Konutları telefon bilgisi haberimizde yer alıyor...

Terrace Mix Evleri daire fiyatları!

Toplamda 20 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Terrace Mix Konutları 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. Peki Terrace Mix Evleri daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt Terrace Mix Konutları nerede?

İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix Evleri 'nde yer alan evlerin alanları minimum 34 metrekare, maksimum ise 230 metrekare olarak belirlendi. Peki Esenyurt Terrace Mix Konutları nerede?

Terrace Mix Konutları nerede?

İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix Esenyurt Evleri 'nde yer alan daire fiyatları 130 bin TL ile 325 bin TL arasında değişiyor. Peki Terrace Mix Konutları nerede?

Esenyurt Terrace Mix Konutları adres!

İnanlar İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen Terrace Mix Konutları'nda 130 bin TL'lik stüdyo daireler eşyalı olarak satılıyor. Esenyurt Terrace Mix Konutları adres bilgisi haberimizde bulunuyor.

Esenyurt Terrace Mix ödemeleri!

Terrace Mix Konutları'nda yer alan daireler 130 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 20 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Esenyurt Terrace Mix ödemeleri...

Terrace Mix satış fiyatları!

İnanlar İnşaat imzası ile inşa edilen Terrace Mix Konutları İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yer alan Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Peki Terrace Mix satış fiyatları ne kadar?

İnanlar Terrace Mix iletişim!

Terrace Mix Konutları 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede aylık 1.150 TL taksit ödemeleri ile konut sahibi olunabiliyor. İnanlar Terrace Mix iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Terrace Mix satış ofisi iletişim!

Terrace Mix'te yer alan konutların alanları 42 metrekareden başlıyor, 562 metrekareye kadar yükseliyor. Projede 945 adet konut yer alıyor. Terrace Mix satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

terrace mix konutları adres Haberi

terrace mix konutları adres

Daire tiplerinin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Terrace Mix projesinde daire büyüklükleri ise 34 metrekareden başlayıp 230 metrekareye kadar yükseliyor.


20 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Esenyurt Terrace Mix Konutları'nda sosyal kullanım alanları arasında projede açık ve kapalı havuzlar, yürüyüş yolu, güneşlenme terası, kapalı çocuk havuzu, kardiyo, çocuk oyun alanı,Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, otopark ve fitness gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


İnanlar Terrace Mix Konutları'nda fiyatlar 139 bin TL'den başlangıç göstererek kata ve cepheye göre değişiyor. Projede Ağustos'tan itibaren 2 yıl aylık 750 TL kira garantisi veriliyor.


Terrace Mix ulaşım bilgisi kapsamında E-5'e 500 metre, Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, Avcılar Deniz Otobüsü İskelesi'ne 6 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre...