20 / 04 / 2024

Esenyurt Terrace Mix Konutları nerede?

Esenyurt Terrace Mix Konutları nerede?

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix Evleri 'nde yer alan evlerin alanları minimum 34 metrekare, maksimum ise 230 metrekare olarak belirlendi. Peki Esenyurt Terrace Mix Konutları nerede?



Esenyurt  Terrace Mix  Konutları nerede? sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Toplam 945 tane konuttan oluşan proje 20 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 


İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Terrace Mix projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


İnanlar Terrace Mix'te yer alan daireler 130 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin ortak alanları arasında  güneşlenme terası, kapalı çocuk havuzu, kardiyo, fitness, çocuk oyun alanıbuhar banyosu, otopark, Türk hamamı, sauna, yürüyüş yolu yer alıyor. 


Terrace Mix Rezidans 'ın ödeme planı kapsamında 130 bin TL'lik stüdyo konutlar için 13 bin lira peşinat ödeniyor, kalan bedel 1.150 TL aylık taksitler ile tamamlanıyor. 


Esenyurt Terrace Mix Konutları nerede?

Terrace Mix Esenyurt Evleri lokasyon olarak metro ve metrobüse yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre, E-5'e 500 metre, Tem Bahçeşehir Gişeleri'ne 3 kilometre, Avcılar Deniz Otobüsü İskelesi'ne 6 kilometre ve  Marmaray Projesi'ne 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Terrace Mix satış ofisi

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön