28 / 03 / 2024

Terzili Tüneli son durum

Terzili Tüneli son durum

Ordu Valisi Tuncay Sonel, yapımı devam eden Ordu Çevre Yolu Projesi’nin 2. etap inşaatında incelemelerde bulundu...

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Türkiye'nin 4 bölgesini birbirine bağlaması planlanan Honaz Tüneli'nin yüzde 86'sı tamamlandı. Son hali havadan görüntülenen tünelin 2021 yılında açılması planlanıyor.

Nenehatun Tüneli inşaatında son durum ne?

Nenehatun Tüneli inşaatının bulunduğu aşama ve projenin toplam maliyetinin ne kadar olacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırık Tüneli inşaatında son durum ne?

Kırık Tüneli inşaatının bulunduğu aşamaya ve projenin toplam maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Eğribel Tüneli'nde son 95 metre!

Giresun'un 82 yıllık hayali olan  Eğribel Tüneli'nde sona gelindi. Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerini birbirine bağlayacak tünel, Türkiye'nin en uzun 3'üncü çift tüplü tüneli olacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni 2019'da yapmak istiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli hakkında açıklama yaptı. Turhan, "6,5 milyon insan bu yeni projeden faydalanacak. Proje çalışmaları da son aşamaya geldi. Bunu da 2019 içerisinde, yap-işlet-devret modeliyle tesis etmek istiyoruz." dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son aşamaya gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "İstanbul Boğazı'nı yer altından geçecek Büyük İstanbul Tüneli'nde proje çalışmalarımız son aşamaya geldi" dedi...

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

Alacabel Tüneli 2019'da hizmete açılacak!

Antalya-Konya karayolu üzerinde yapım çalışmaları devam eden 7 bin 300 metre uzunluğundaki Alacabel Tüneli, Toroslarda kış aylarında etkili olan tipi ve buzlanma nedeniyle yaşanan çileli yolculuğa son verecek.

Giresun Eğribel Tüneli’nde son 500 metre!

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde son durum!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'ne ilişkin sondajların yapıldığını söyledi.

3. Havalimanı, 3 Katlı İstanbul Tüneli'nde son durum!

3. Havalimanı, Kanal İstanbul, 3 katlı İstanbul Tüneli gibi dev projelerde gelişmeler neler? 3. Havalimanı’nın ismi ne zaman açıklanacak? Nasıl belirlenecek? İşte tüm soruların cevapları..

Terzili Tüneli son durum Haberi

Terzili Tüneli son durum

Ordu Valisi Tuncay Sonel, ilk etabı 2019'da tamamlanıp, hizmete sunulan Ordu Çevre Yolu Projesi’nin ikinci etap inşaatının olduğu alanda incelemelerde bulundu...

Hürriyet'te yer alan habere göre; Sonel'e Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Emine Balaban'da eşlik etti. Toplam 1280 metre uzunluğundan çift tüpten oluşan Terzili Tüneli’nin sol tüp kazı çalışmalarının olduğu alanı inceleyen Sonel, yolda geçtiğimiz sene bu zamanlarda çalışma olmadığına, Ordu için önemli olan çalışmanın yeniden başlatılması için gerekli çalışmaların yapıldığını söyleyerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ve Bakan Karaismailoğlu’nun desteğiyle Ordu Çevre Yolu’nun yapımına 9 ay önce tekrar yeniden başladıklarını açıkladı.

Kısa zaman içerisinde çalışmaların hızla devam ettiğini, 1280 metre uzunluğundaki çift tünelin bugün itibarıyla açıldığından bahaseden Sonel, “Terzili Tüneli’mizde ışığı gördük. İnşallah viyadüklerle...