26 / 04 / 2024

TETAŞ etkinlikleri

TETAŞ etkinlikleri

TETAŞ Genel Müdürü Münib Karakılıç, net satış rakamları baz alınarak yapılan sıralamada TETAŞ'ın 2013 yılında Türkiye'nin en büyük dördüncü, 2014 yılında ise üçüncü şirketi olduğunu söyledi.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Teta Danışmanlık Mühendislik Ve Projelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Teta Danışmanlık Mühendislik Ve Projelendirme Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Buğra Şahin tarafından kuruldu.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Mimarlık Haftası Etkinlikleri'ne yoğun ilgi!

Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenen Mimarlık Haftası Etkinlikleri sektörün yoğun ilgisiyle tamamlandı.

Mimarlık Haftası etkinlikleri başladı!

“Dünya Mimarlık Günü” kapsamında Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam ana sponsorluğunda ve Türk Ytong sponsorluğunda 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek Mimarlık Haftası Etkinlikleri Yapı-Endüstri Merkezi’nde başladı.

Eskişehir'de İnşaat Mühendisliği Etkinlikleri başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen ‘İnşaat Mühendisliği Haftası Etkinlikleri’ başladı. İnşaat Mühendisliği haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bowling Turnuvası ise 17 aralık tarihinde gerçekleşti.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Alanya'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı!

Alanya'da Turizm Haftası ve Aşçılar Bayramı etkinlikleri başladı. ALTİD Başkanı Burhan Sili, yaptığı konuşmasında, “2020’lerde dünya ziyaretçi girişi sıralamasında ülke olarak ilk 5 arasında bulunacağımızı öngörmek mümkün” dedi.

Mimarlar Derneği Nisan ayı etkinlikleri!

Mimarlar Derneği etkinlikleri kapsamında, Nisan ayının 2015 etkinliği olan Mimar Sinan haftası, 6 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak.

Türkiye'nin 3. büyüğü TETAŞ!

TETAŞ Genel Müdürü Münib Karakılıç, net satış rakamları baz alınarak yapılan sıralamada TETAŞ'ın 2013 yılında Türkiye'nin en büyük dördüncü, 2014 yılında ise üçüncü şirketi olduğunu söyledi.

Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı!

Beyşehir Gölü sularını Konya Ovası'na BSA kanalı aracılığıyla aktararak bölgeye ve tarım alanlarına bir asırdır hayat veren tarihi Taşköprü'nün 100. yaşı 100. yıl etkinlikleri ile kutlandı.

BOTAŞ ve TETAŞ yönetim kuruluna atama!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) ve Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. (TETAŞ) yönetim kurulu üyelikleri ile Sağlık Bakanlığı müsteşar yardımcılıklarına atamalar yapıldı.

TETAŞ etkinlikleri Haberi

TETAŞ etkinlikleri

Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt AŞ (TETAŞ) Genel Müdürü Münib Karakılıç, net satış rakamları baz alınarak yapılan sıralamada TETAŞ'ın 2013 yılında Türkiye'nin en büyük dördüncü, 2014 yılında ise üçüncü şirketi olduğunu söyledi.


Karakılıç, AA muhabirine TETAŞ'ın faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


TETAŞ'ın, kamuya ek yük getirmeksizin, serbest piyasa dinamikleri içerisinde, şeffaf ve bağımsız, maliyet bazlı fiyatlandırma ilkeleri ve Hazine öngörüleri çerçevesinde elektrik toptan satış fiyatlarını belirlediğini ifade eden Karakılıç, 2012 yılı son çeyreğinde 20,80 Krş/kWh olan toptan satış tarifesinin, artan genel parametrelere rağmen, yüzde 16,5’lik bir düşüşle 17,85 Krş/kWh'ye gerilediğini kaydetti.


Türkiye'de her hane, işletme ve tesise daha ekonomik enerji verilmesine katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Karakılıç, "Bu fiyat başarısı olmasaydı, tüketici fiyatları bugün en az yüzde 16-20 daha da yüksek...