23 / 04 / 2024

Tevfik Bilgin Nuh Çimento

Tevfik Bilgin Nuh Çimento

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Nuh Çimento'nun dün gerçekleşen toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Nuh Çimento'dan 12 okul yatırımı!

Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, eğitim konusundaki yatırımlardan bahsetti. Firma toplamda 12 okul inşa etmeyi planlıyor.

Mehmet Tevfik Göksu: Kentsel dönüşüm milli bir proje!

İTO İnşaat ve Gayrimenkul İhtisas Komitesi Toplantısı'nda kentsel dönüşüm hakkında konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel dönüşüm milli bir projedir. Bu milli projenin hayata geçmesi için toplumsal seferberlik ilan edilmelidir" dedi.

Belçim Bilgin Londra'da 4 bin sterline ev tuttu!

Boşandıkları iddia edilen Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti, önümüzdeki günlerde Londra'ya gidip hem bir hafta tatil yapacak hem de ev döşeyecek.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu meydan olsun!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu üyeleri, 2014 yılında devri TOKİ’ye yapılan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nun olduğunu bölgenin ranta kurban edilmemesini, Mersinlilerin kullanabileceği büyük bir meydan yapılmasını istiyor

Belçim Bilgin Erdoğan Londra'da ev kiraladı!

Oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan şehrin ünlü caddesi Buckingham Palace Road'da aylık 4 bin Pound'a (15 bin TL) daire tuttu. Belçim Bilgin Erdoğan biraz ötesindeki Buckingham Sarayı'nda yaşayan Kraliçe Elizabeth'e komşu oldu.

Şehit Nuh Özdemir'in Ordu'daki evi yenilendi!

Şehit askerimiz Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne bağlı Salman Mahallesi'ndeki evi yenilendi.

Belçim Bilgin oğlu ile Londra’ya taşınacak!

Eşi Yılmaz Erdoğan'la boşanmasa da ayrı şehirlerde yaşayan Belçim Bilgin radikal bir kararla oğlunu da alarak Londra'ya yerleşmeye karar verdi.

Nuh Çimento 50. yılını kutluyor!

Nuh Çimento'nun da bu yıl 50'nci yılını kutladığını söyleyen Rahmi Çuhacı, ABD'ye yıllık 500 bin ton çimento sattıklarını belirtti.

Nuh Yükselgüngör: Müteahhitlik yasası şart!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Yardımcısı Nuh Yükselgüngör, müteahhitlerle ilgili yasanın bir an önce çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki dönüşüm projelerini anlattı!

"Uluslararası Sosyal İçerme Zirvesi"nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Entegrasyon" konusunda, Esenler'de yürütülen dönüşüm projeleri bağlamında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Nuh Çimento 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Nuh Çimento 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Nuh Çimento 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Nuh Çimento 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Tevfik Bilgin Nuh Çimento Haberi

Tevfik Bilgin Nuh Çimento

Nuh Çimento, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yönetim yurulu görev dağılımı hakkında açıklama yaptı.

Nuh Çimento, 26 Mart 2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tevfik Bilgin'in seçilmelerine karar verdi.

Nuh Çimento'nun KAP açıklaması:
26.03.2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Yönetim Kurulunda görev dağılımı yapılmış ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak Sn. Tevfik Bilgin'in görevlendirilmesine karar...