25 / 04 / 2024

tevrat duran ıspartakule tedbir kararı yorumu

tevrat duran ıspartakule tedbir kararı yorumu

Ispartakule’de ikamet eden bir vatandaş olarak gazetelerde, web sitelerinde Isparatule’yi itibarsızlaştırmaya yol açacak şekilde bilmeden, anlamadan olayın tarafları dışındaki kişi ve kurumlarca açıklama yapılmaktadır.

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Duran ve Tacettin Duran ortaklığında kuruldu.

Boşta duran telefonlar için kritik karar: IMEI havuzundan çıkartılarak siyah listeye alınacak!

resmi Gazete'nin bugünkü sayısında sinyal alınamayan telefonlar için kritik karar alındı. Bir yıl boyunca kesintisiz sinyal alınmayan boşta duran telefonlar IMEI havuzundan çıkartılıp siyah listeye alınacak. İşte detaylar...

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi 2022!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen Modern Yaka projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Modern Yaka projesine dair tüm bilgileri ve fiyat listesinin detaylarına haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

Ekrem İmamoğlu: Duran metro hatlarının maliyeti 11 milyar TL!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, duran metro hatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Peker GYO'dan maddi duran varlık alımı açıklaması!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'dan maddi duran varlık satışı açıklaması!

Yeşil GYO maddi duran varlık satışının önemli nitelikte işlem olması nedeniyle ayrılma hakkı işleminin doğması hakkında açıklama yaptı...

Kemal Duran kimdir?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu.  Peki Kemal Duran kimdir? Kemal Duran hangi işlerde görev aldı?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den finansal duran varlık satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

tevrat duran ıspartakule tedbir kararı yorumu Haberi

tevrat duran ıspartakule tedbir kararı yorumu

Ispartakule’de ikamet eden bir vatandaş olarak gazetelerde, web sitelerinde Isparatule’yi itibarsızlaştırmaya yol açacak şekilde bilmeden, anlamadan olayın tarafları dışındaki kişi ve kurumlarca açıklama yapılmaktadır. Konunun anlaşılması için hukukçu ve aynı zamanda bölge sakini olarak bu yazıyı kaleme alma ihtiyacı hissettim. 


İstanbul 10. Asliye Ticaret Mahkemesi’nce 2014/294 Esas sayılı dosya üzerinden 9.9.2015 günü aralarında Koza evleri, İnnovia,Yeni Hayat Sitesi, Banuevleri  projelerinin de yer aldığı taşınmazların kaydına ‘satış ve devrin önlenmesi’ şerhiyle ihtiyati tedbir konmuştur. 


Davada davacı Süleyman Cemil Bahadır , Korkmaz Yiğit’ten olan 01.01.2008 vadeli 7.584.550 TL meblağlı senedine dayanarak 26 kişiye tazminat davası açmıştır. Mahkemenin dosyası 5 klasördür.

Bu davanın mağdurları Ispartakuleli’lerdir. Benim gibi bu davanın tarafı olmayanların, davanın taraflarını tanımayan pekçok kişinin evlerine satılamaz kaydı konmuştur. Halbuki bizler 4721 sayılı TMK...