19 / 04 / 2024

Tez Tour

Tez Tour

RUS turizm devi Tez Tour’un Türkiye’deki şirketi Alkan Grup mali sıkıntıya girdi. Türkiye’ye geçtiğimiz yıl 1 milyonu aşkın turist getiren şirket 322 milyon lira borç ile iflas erteleme istedi. Mahkeme talebi kabul etti; şirkete kayyum atadı.

Kilit Grubu Amara Dolce Vita için pazarlık masasında!

Turizm sektörünün önde gelen şirketlerinden Kilit Şirketler Grubu bünyesine yeni bir lüks otel daha eklemek için harekete geçti. Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, oteli almak için Alexander Sinigibskiy ile pazarlık yapıyor.

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslangil tarafından kuruldu. 

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bioteksan Biyolojik Ürünler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tezölmez ve Sencer Hande Tezölmez ortaklığında kuruldu.

Halk Konut modeli uluslararası literatüre geçiyor!

Halk Konut modeli uluslararası literatüre geçiyor. Halk Konut yurt dışındaki üniversitelerde akademik tez olarak değerlendiriliyor. İşte ayrıntılar...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

Öğrenciler dikkat acilen bakın! Aylık 20 bin TL destek ödemesi yapılacak! YÖK resmen açıkladı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi kapsamında 100 doktora öğrencisi araştırma görevlisi için destek sağlanacak. Bu destek ile öğrencilere yurt dışında tez konuları üzerine araştırma yapabilmeleri için kişi başına aylık 20 bin TL'ye kadar bütçe ayrılacak.

Analistlerden korkunç gram altın tahmini! Tez zamanda kuyumcuya koşun

Altın fiyatlarının yeniden yükselişe geçmesinin ardından analistlerden de art arda uyarılar gelmeye başladı. Analistler, yeni yıla girilmesiyle birlikte gram altın fiyatlarında nasıl bir yükseliş olacağına dair korkunç tahminde bulundu. İşte o tahmin...

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Tour Turizm Emlak Ve Medikal İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli'de Serajaldın Kosarınıa tarafından kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi fiyatları ne kadar? En ucuz BMW hangisi? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 25 Mayıs 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Kanada'da yabancıya konut satışı yasaklanıyor! Yasa birkaç ay içinde yürürlüğe alınacak!

RE/MAX emlak- gayrimenkul yatırım danışmanı Özenç Canıtez, Kanada'da yabancılara emlak satışının yasaklanmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Yeni BMW 3 Serisi Touring piyasaya hızlı giriş yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de büyük bir pazar payına sahip olan otomobil markası BMW'nin BMW 3 Serisi TOURİNG modelinin 4 Nisan 2022 fiyat listesi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Tez Tour Haberi

Tez Tour

RUS turizm devi Tez Tour’un Türkiye’deki şirketi Alkan Grup mali sıkıntıya girdi. Türkiye’ye geçtiğimiz yıl 1 milyonu aşkın turist getiren şirket 322 milyon lira borç ile iflas erteleme istedi. Mahkeme talebi kabul etti; şirkete kayyum atadı.


Rusya’da yaşanan ekonomik kriz Türk turizmini etkilimeye başladı. Antalya’daki 5 yıldızlı otellerle çalışan ve yılda 1 milyon turist getiren Rus turizm devinin Türkiye’deki şirketi Alkan Grup mali sıkıntıya girdi. 1 milyar lirayı aşkın cirosu bulunan şirketin mali sıkıntıya girmesine gerekçe olarak ise Mısır ve Rusya’da yaşanan ekonomik ve siyasi sorunlar gösterildi.


EN BÜYÜK OPERASYONU

Dünya genelinde 28 ülkede faaliyet gösteren Rus Tez Tour Grubu, Türkiye’deki faaliyetlerini 20 yılı aşkın bir süreden beri Alkan Grup Turizm İşletmeleri A.Ş. üzerinden yürütüyor. Toplam cirosu 2 milyar doları bulan Tez...