28 / 03 / 2024

Tezman Holding fabrika

Tezman Holding fabrika

Niş alanlarda faaliyet gösteren Tezman Holding, yeni bir sektöre yatırım kararı aldı. Kısa bir süre önce fonksiyonel gıda işine girdiklerini söyleyen Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selim Tezman, "Edirne'de 105 milyon TL bütçeyle fabrika kuruyoruz" diyor.

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Tosyalı'dan Senegal'e 2 milyar dolarlık fabrika yatırımı!

Tosyalı Holding, Senegal’de inşaat demiri üretimi yapacak. Firma, Senegal'de 2 milyar dolarlık yatırımla fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Tezman Holding, Edirne'de 105 milyon TL'lik fabrika yatırımı yapıyor!

Niş alanlarda faaliyet gösteren Tezman Holding, yeni bir sektöre yatırım kararı aldı. Kısa bir süre önce fonksiyonel gıda işine girdiklerini söyleyen Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selim Tezman, "Edirne'de 105 milyon TL bütçeyle fabrika kuruyoruz" diyor.

Tosyalı Holding Senegal'de fabrika kuracak!

Tosyalı Holding, Afrika kıtasında hayata geçireceği yeni demir çelik yatırımı için Senegal hükümeti ile iyi niyet anlaşması imzaladı. Proje ile Senegal'e yapılacak yatırımın ilk fazında kütükten inşaat demiri ve filmaşin üretimi gerçekleştirilecek. 

Cengiz Holding'ten Mardin’e 1.2 milyar euroluk tesis!

Cengiz Holding 1.2 milyar euro yatırıma imza attı. Mardin’de dev bir entegre gübre tesisi kuran firma 5 fabrika ile hizmet verecek.

Hayat Holding 3 fabrikaya 150 milyon dolar yatıracak!

Pakistan, İran ve Rusya'da fabrika açmayı planlayan Hayat Holding, fabrikalar için toplam 150 milyon dolarlık bütçe ayırdı...

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Kipaş Holding Söke'de iki fabrika kuracak!

Kipaş Holding, Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçireceği ikinci fabrikayla Türkiye'nin kağıt ithalatı sorununa katkı sağlamayı hedefliyor.

Kibar Holding Tuzla'da karma proje yapacak!

2016 yılını 25 milyar TL ciro ile kapatan Kibar Holding,Tuzla'daki 400 dönümlük fabrika arazisi için planlamalara başladı.

Sabancı Holding ABD’de fabrika kuracak!

Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu 2017’de 1,5 milyar lira yatırım yapacaklarını söyledi. Planlar arasında ABD’de fabrika yatırımı da bulunuyor.

Limak Holding'den Afrika'ya 50 milyon dolarlık fabrika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde Limak Holding de 50 milyon dolarlık fabrika açacak.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Yaşar Holding'ten Turgutlu'ya 50 milyonluk fabrika!

Yaşar Holding bünyesindeki Çamlı Yem'in Turgutlu'da kuracağı yeni fabrikasının temeli törenle atıldı.

Tezman Holding fabrika Haberi

Tezman Holding fabrika

Selim Tezman tarafından 1948 yılında Venüs Lastik Ayakkabı Fabrikast'yla temelleri atılan Tezman Holding, iş dünyasında daha çok niş alanlarda yaptığı yatırımlarla tanınıyor. 70 yılı geride bırakan holdingin gıdadan organik tutkala kadar değişik alanlarda sanayicilik geçmişi bulunuyor. 93 yaşındaki Selim Tezman'ın onursal başkan olarak görev yürüttüğü Tezman Holding'te icranın başında ise ikinci ve üçüncü kuşak bulunuyor. 2003 yılında ABD'de tamamladığı eğitiminin ardından holdingde yönetim kurulu üyesi olarak işe başlayan Selim Tezman, grubun bugüne dek hep niş işlerde yer aldığını kaydediyor. Gurup sözcüsü olan Selim Tezman, son olarak nutrisötikal yani fonksiyonel gıda alanında yatırım kararı aldıklarını anlatıyor. Ekonomist'ten Sibel Atik, Edirne'de 70 dönümlük alanda fabrika kurmak üzere çalışmalara başladıklarını belirten Selim Tezman ile holdingin yeni yatırım planını konuştu...

Tezman Holding olarak 70...