24 / 04 / 2024

Tf Solutıons İnşaat nerede

Tf Solutıons İnşaat nerede

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tunru Özman tarafından kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Temelli tarafından kuruldu.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

Tf Assos İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Assos İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aksoy ve Taşkın Kılıç tarafından kuruldu.

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıons Ajans İnşaat Peyzaj Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Pervasız tarafından kuruldu.

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Can Berk Koç ve Tugay Özen ortklığında Tuzla'da kuruldu!

Spectrum Solutıons İthalat İhracat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Spectrum Solutıons İthalat İhracat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Ilya Gulyaev tarafından kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Tf Solutıons İnşaat nerede Haberi

Tf Solutıons İnşaat nerede

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Harkus, Mohamed Feras Tebane ve Sami Abdulhak ortaklığında kuruldu.

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöreait inş aat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.

Tf Solutıons İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres:...