18 / 04 / 2024

The First Çankaya fiyatları

The First Çankaya fiyatları

410 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği The First Rezidans fiyat listesi 'ne ayrıntılı olarak haberimizden ulaşabilirsiniz...

The First Çankaya satılık!

The First Çankaya satılık dairelerin fiyat listesi ve detaylı proje bilgileri haberimizin devamında yer buluyor...

The First Residence teslim tarihi!

The First Residence teslim tarihi kapsamında projenin hangi ay ve yılda teslim edileceği haberimizin içinde yer alıyor

The First Çankaya!

The First Çankaya 'da yer alan dairelerin fiyatları 500 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Çankaya The First satış!

Çankaya The First satış fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yüzde 10 peşinatla ödemelerin yapılabildiği Çankaya The First Rezidans projesinin 2016 yılında tamamlanması hedefleniyor...

The First Residence nerede?

The First Residence nerede ; Ankara Çankaya'da Uğur Mumcu Caddesi üzerinde yer alan The First Residence Panora AVM ve Tapu Kadastro Anadolu Meslek Lisesi'ne yakın konumda yer alıyor...

The First Residence ödeme koşulları!

The First Residence ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Nisan 2016'da teslimlerin yapılacağı The First Residence Çankaya'da daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor...

The First Çankaya ödeme koşulları!

The First Çankaya ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinatla, 60 aya kadar faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor. The First Çankaya fiyatları 500 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

The First Rezidans projesi!

The First Rezidans projesi 500 bin TL ile 1 milyon 977 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. The First Rezidans projesinde teslimler 2016 yılı Nisan ayında başlıyor...

The First Çankaya satış fiyatları!

Teslim tarihinin 2016 yılının Nisan ayı olarak belirlendiği The First Çankaya satış fiyatları 500 bin liradan başlıyor...

The First Çankaya fiyatları!

İçerisinde 479 adet dairenin yer aldığı The First Çankaya fiyatları 1+1 daireler için 500 bin liradan başlıyor...

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Key Emlak İnşaat Gıda Rent A Car Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenyurt'ta 100 bin TL'ye yapıldı.

Kiler GYO, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamda Kiler GYO, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

Mimar Sinan'ın sergisi Londra'da gerçekleşecek!

Mimar Sinan'ın külliye inşaatından şehir altyapısına, seramik kullanımından detaylardaki ustalığına uzanan farklı konulardaki mimari dehası beş asır sonra mercek altına alınıyor. ''The First Starchitect" başlıklı sergi, Londra Building Center'da gerçekleşecek.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Kiler GYO, Sapphire binasının satışı için TFI ile sözleşme imzaladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasında mülkiyetinde kalan kısımları satışı için Katar'lı The First Investor (TFI) yatırım bankasıyla görevlendirme sözleşmesi imzaladı.

Katarlı TFI, Türkiye'de kira getirisi sağlayacak yatırım arayışında!

The First Investor (TFI) CEO'su Yousef Al Obaidan, Türkiye'de gayrimenkul, eğitim, sağlık ve yiyecek-içecek sektörlerine yatırım için görüşmeler yaptıklarını söyledi. Al Obaidan; özellikle kira getirisi sağlayacak yatırım arayışları olduğunu belirtti.

Kiler, The First Investor ile münhasır görevlendirme sözleşmesi imzaladı!

Kiler GYO İstanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetinde bulunan kısımların toplu satışı için The First Investor ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalandı.

The Green Park Çukurambar'da kapılarını açtı!

The Green Park Ankara, Çankaya Çukurambar'da hizmete açıldı. 228'i standart, 48'i deluxe, 3'ü engelli, 2'si suit ve kral dairesi olmak üzere toplam 281 odaya sahip olan otelde 15 toplantı salonu bulunuyor.

The Green Park Ankara'da açıldı!

The Green Park Ankara Çankaya'da hizmete başladı. Otel havalimanına sadece 30 km mesafesiyle şehir içi ulaşımı açısından önemli ve rahat bir konumda bulunuyor..

The Green Park Ankara hizmete açıldı!

Türkiye’nin iş ve şehir otelleri standardını sürekli olarak daha yukarılara taşıyan The Green Park, kentin en prestijli bölgelerinden Çankaya Çukurambar’da misafirlerine hizmete başladı..

The First Çankaya fiyatları Haberi

The First Çankaya fiyatları


26 bin 905 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 2 blok halinde yükselen The First Residence projesi Sinpaş GYO'nun girişimi ile hayata geçirildi.


 Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde tasarlandığı The First Rezidans projesindeki 1+1 daireler 48 metrekare ile 60 metrekare, 2+1 daireler 80 metrekare ile 110 metrekare ve 3+1 daireler 90 metrekare ile 190 metrekare arasında değişen alan büyüklüklerine sahip olacak şekilde tasarlandı. 


İçerisinde 479 konut ve 26 ticari ünitenin yer aldığı The First Rezidans fiyat listesi 'nin ayrıntıları şöyle: 


The First Rezidans fiyat listesi: 


40-60 metrekare 1+1 daireler 410 bin lira ile 700 bin TL,

80-110 metrekare 2+1 daireler 750 bin lira ile 1 milyon TL,

90-190 metrekare 3+1 daireler 900 bin lira ile 1...