16 / 04 / 2024

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat iletişim

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat iletişim

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

The Value Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Value Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Yu Jung Hong tarafından kuruldu.

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

The Beyond Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Gökçem Türkel tarafından kuruldu.

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat iletişim Haberi

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat iletişim

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi konusu:
Gayrimenkul-Emlak: Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Turizm:Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,...