19 / 03 / 2024

the istanbul veliefendi satış ofisi

the istanbul veliefendi satış ofisi

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları 15 blok ve 1 rezidans şeklinde tasarlandı. İşte The İstanbul Veliefendi ödeme planı...

The İstanbul Veliefendi'de 3+1 daireler 1 milyon 200 bin TL'ye!

YDA Grup ile Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi İstanbul Zeytinburnu'nda yükseliyor. The İstanbul Veliefendi'de son 3+1 ve 4+1 dairelerin satışı devam ediyor.

The İstanbul Veliefendi Konutları fiyat!

The İstanbul Veliefendi Konutları satışları devam ediyor. Projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte The İstanbul Veliefendi Konutları fiyat...

Koç Grubu'nun kârını Veliefendi projesi arttırdı!

Sanayici Koç Grubu'na gayrimenkul dopingi..The istanbul Veliefendi'deki dairelerini devralan grup bu sayede ikinci çeyrek kârını 299 milyon TL artırdı. Grup şimdi projedeki 110 dairesini satışa çıkardı.

The İstanbul Veliefendi konut projesi!

Toplamda 486 adet daireden meydana gelen The İstanbul Veliefendi konut projesi 15 blok ve 1 rezidans halinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi satılık!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi satılık daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplamda 68 bin 33 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

The İstanbul Veliefendi fiyatları ne kadar?

The İstanbul Veliefendi projesi YDA Grup ve Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. İkinci etap satışlarının başladığı The İstanbul Veliefendi fiyatları ne kadar?

The İstanbul Veliefendi satılık!

The İstanbul Veliefendi satılık daire teslimleri yıl sonunda gerçekleşecek. 15 blok ve 1 rezidans kule olarak inşa edilen projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile ödeme yapılıyor.

The İstanbul Veliefendi adres!

The İstanbul Veliefendi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Bu yılın sonunda teslim edilecek olan projede 786 tane daire yer alıyor. Proje YDA Gup ve Kuruluş İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.

The İstanbul Veliefendi satış ofisi!

The İstanbul Veliefendi satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 786 tane konuttan meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

The İstanbul Veliefendi teslim!

The İstanbul Veliefendi teslim tarihi olarak belirlenen tarih haberimizin içinde yer alıyor...

The İstanbul Merter 2018 yılında teslim edilecek!

Yapı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Yeditepe Gayrimenkul'un yeni projesi olan The İstanbul Merter'de ofisler ile ticari üniteler bulunacak.

İbrahim Çağlar'ın The İstanbul Merter projesi başladı!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar tarafından kurulan Yeditepe Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin Merter'de yeni ofis projesine başlayacağını geçtiğimiz yıl duyurmuştuk. The İstanbul Merter adıyla sunulan projede satışlar başladı.

The İstanbul Merter Ofis Projesi konumuyla ön plana çıkıyor!

YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markasını bu kez Yapı Holding bünyesindeki Yeditepe Gayrimenkul kullanacak. Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında inşa edilecek ofis projesi konumuyla ön plana çıkıyor.

The İstanbul Pass Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The İstanbul Pass Turizm Anonim Şirketi 20 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Fatih Alemdar Mahallesi'nde, Volkan Uğdur Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi 2. etap konut fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesi, 15 blok ve 1 residencetan oluşuyor. Sahil yoluna yürüyüş mesafesinde yer alan projenin 2. etap satışları devam ediyor.

The İstanbul Veliefendi'de fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim!

The İstanbul Veliefendi 2. etapta bulunan daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans!

Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi Rezidans daire tipleri 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede yer alan daire alanları 132 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

The İstanbul Veliefendi'de 3+1 daireler 1 milyon 170 TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu 'nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi 15 blok ve 1 rezidanstan oluşuyor. Projenin 2. etap satışları devam ediyor. Projede yer alan daireler 132 metrekareden başlıyor.

YDA İstanbul Veliefendi 2. etap fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Zeytinburnu'nda yükselen 15 blok ve 1 rezidanstan meydana gelen The İstanbul Veliefendi projesinde, 486 daire bulunuyor. Projede yer alan 2. etap dairelerin satışları devam ediyor.

İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçirilen The İstanbul Veliefendi konut projesi 68 bin 33 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki İstanbul Veliefendi Evleri fiyatları ne kadar?

YDA The İstanbul Veliefendi nerede?

The İstanbul Veliefendi Evleri'nde 486 tane daire yer alıyor. 2. etap satışları başlayan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki YDA The İstanbul Veliefendi nerede?

The İstanbul Veliefendi ödeme planı!

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat imzası ile inşa edilen The İstanbul Veliefendi Konutları 15 blok ve 1 rezidans şeklinde tasarlandı. İşte The İstanbul Veliefendi ödeme planı...

the istanbul veliefendi satış ofisi Haberi

the istanbul veliefendi satış ofisi

The İstanbul Veliefendi ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce kısaca projeden bahsedelim. İstanbul Zeytinburnu'nda yer alan proje 68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Zeytinburnu The İstanbul Veliefendi'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor. Projede 486 adet daire bulunuyor. 


Vale parking hizmetleri, fitness center gibi sosyal olanaklara sahip The İstanbul Veliefendi Evleri'nde bellboy, concierge, kuaför, reception, oda servisi, lounge ve kuru temizleme de mevcut.


The İstanbul Veliefendi ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade avantajı sağlanıyor. Ayrıca projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


The İstanbul Veliefendi YDA nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi satış ofisi iletişim

Telefon: 0212 558 13 13

Web: http://www.theistanbulveliefendi.com

Özge...