18 / 04 / 2024

The İstanbul Veliefendi satılık!

 The İstanbul Veliefendi satılık!

Firma: YDA Grup ve Kuruluş İnşaat

Proje: The İstanbul Veliefendi

The İstanbul Veliefendi satılık daire teslimleri yıl sonunda gerçekleşecek. 15 blok ve 1 rezidans kule olarak inşa edilen projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi ile ödeme yapılıyor.



The İstanbul Veliefendi satılık daire sayısı 786 olarak belirlendi.  YDA Grup ve Kuruluş İnşaat  tarafından hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 


68 bin 33 metrekare alan üzerinde yükselen The istanbul Veliefendi projesi, 15 blok ve 1 rezidans kule halinde yükseliyor. Projede teslimler yıl sonunda gerçekleşecek.


The İstanbul Veliefendi satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor.


The İstanbul Veliefendi projesinde yer alan ortak alanlar şu şekilde; reception, vale parking hizmetleri ve oda servisi, açık ve kapanabilir kapalı yüzme havuzları, fitness center, concierge, lounge, bellboy, kuaför, kuru temizleme.


The İstanbul Veliefendi satılık daire fiyatları şöyle; 188 metrekare 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den, 212 metrekare 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL.


The İstanbul Veliefendi nerede?

Adres: Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi Veliefendi - İstanbul


The İstanbul Veliefendi iletişim

Tel: 0212 558 13 13

http://www.theistanbulveliefendi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön