25 / 04 / 2024

the marmara cafe

the marmara cafe

The Marmara Cafe'nin yeni kiracısı İstanbul Doors Group oluyor. Marttan itibaren Kitchenette adıyla faaliyet gösterecek olan restoran aylık 85 bin euro kira ödeyecek

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

Pendik The Holl fiyat listesi!

2019 yılının Temmuz ayında teslimlerin gerçekleşeceği Pendik The Holl projesi Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip. İşte Pendik The Holl fiyat listesi...

The Marmara Taksim Otel satılıyor mu?

The Marmara Taksim Otel, iki yıl önce 45 milyon dolarlık yatırımla baştan aşağı yenilemişti. Şimdilerde ise The Marmara Taksim Otel'in satılması gündemde.

The House Cafe Beyoğlu’na geri dönüyor!

Yakın zamanda Beyoğlu'ndaki iki şubesi birden kapanan The House Cafe, Grand Pera'ya açacağı şubesiyle İstiklal Caddesi'ne geri dönüyor.

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

The Marmara İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ünlü tarafından tarihinde kuruldu.

The Marmara Collection otellerine ID-ISTANBUL eli değiyor!

İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı ortaklığındaki ID-ISTANBUL, The Marmara Collection bünyesindeki otellere stil danışmanlığı hizmeti veriyor.

ID-Istanbul'dan The Marmara Collection'a stil danışmanlığı hizmeti!

İç Mimar İdil Özbek ve İç Mimar Muhammet Taşlı ortaklığındaki ID-ISTANBUL, The Marmara Collection bünyesindeki otellere stil danışmanlığı hizmeti veriyor.

MAYA Holding, Anatolium Marmara basın toplantısı 19 Nisan'da!

MAYA Holding, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlandığı Anatolium Marmara projesinin tanıtımı amacıyla, 19 Nisan Salı sabahı Swissotel The Bosphorus’ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

EEC S2 Security semineri büyük ilgi gördü!

EEC’den Geleceğin Güvenlik Teknolojisi S2 Security Semineri EEC, Amerikalı yeni iş ortağı S2 Security Güvenlik Yönetimi Sistemlerini tanıtmak için 17 Şubat 2016’da The Marmara Taksim Oteli’nde bir seminer düzenledi.

The Marmara Grubu yatırımlarında New York’u seçiyor!

Habertürk Gazetesi yazarı olan Esen Evran bugünkü yazısında The Marmara Grubu'nun otel yatırımlarını anlattı. İşte The Marmara Collection CEO’su Hüseyin Öztürk'le bir araya gelen Evran'ın yazısı...

the marmara cafe Haberi

the marmara cafe


Taksim Meydanı'ndaki The Marmara Otel'in girişinde, 1990 yılından bu yana hizmet veren The Marmara Cafe el değiştiriyor. Mekanın yeni sahibi İstanbul Doors Group. Şubat ayı sonunda tüm personel otelin diğer katlarına kaydırılacak. Mart ayı başında da mekân yeni sahiplerine devrilecek. Hemen tadilata girecek olan kafe, kısa sürede yeni konsepti ve Kitchenette adı ile hizmet verecek.


Pek çok önemli restoran ve bar işletmecisinin de peşinde olduğu The Marmara Cafe için, The Doors Group aylık 85 bin euro kira ödeyecek. İstanbul Doors Group tarafından cafe, bar, brasserie konseptiyle işletilen Kitchenette'in ilk şubesi Eylül 2005'te Addressİstanbul Alışveriş Merkezi'nde hizmet vermeye başladı. Kısa süre sonra Kanyon ve ardından Forum Bornova, İstinye Park, Capacity,...