29 / 03 / 2024

the palm dubai

the palm dubai

Türk şirketi Baytur İnşaat, Dubai'de yapılan Palmiye Jumeirah Adası'nda aldığı inşaat projesini en erken teslim eden şirket olmayı başardı ve "The Palm" projesinden ev satın alanlar evlerinde yaşamaya başladılar.

Dubai emlak piyasasına küresel yavaşlama dopingi!

BAE yurt dışından birçok süper zengin alıcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu ay Dubai'de Palm Jumeirah'ta yapılan 163 milyon dolar değerindeki emlak satışı, tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret ediyor.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

The Global Franchise Market Fuarı 14-15 Kasım'da!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin önemli şirketlerinden INDEX Holding bünyesindeki Index Fuarcılık tarafından düzenlenecek The Global Franchise Market Fuarı, 14-15 Kasım tarihleri arasında, Dubai Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Macau The 13 Hotel 2017'de açılacak!

Dubai ve Macau arasında yaşanan “lüks otel” mücadelesine son noktayı Macau’da açılması planlanan “The 13” isimli otel koydu.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

İşte Dubai'nin en pahalı apartmanı Palm Jumeirah!

Dubai'nin en pahalı apartmanında ev sahibi olabilmenin bedeli dudak uçuklatıyor. Dubai'nin en pahalı apartmanının inşaatı 2017 yılında sona erecek.

The Dubai One'a 1,2 kilometrelik kayak pisti yapılacak!

Yaz aylarında sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu Dubai'de lüks sınır tanımıyor. Yeni yapılacak olan 'The Dubai One' adlı binada dünyanın en büyük kapalı kayak merkezi bulunacak! Tesisin pisti ise 1,2 kilometre!

the palm dubai Haberi

the palm dubai

Baytur Genel Müdürü Oktay Yavuz'un verdiği bilgilere göre proje 202 milyon dolara tamamlandı. Kalite ve sürat açısından önemli bir fark yarattıklarını belirten Yavuz, 10 apartman bloğundan oluşan 1244 dairenin tamamının proje başlamadan önce satıldığını dile getirdi. Dubai'de dünyanın en yüksek binası olacak olan Burj Dubai Projesi'nin 12. ve 13. parsellerindeki inşaatları da Samsung Construction firması ile ortak olarak aldıklarını belirten Yavuz, bunun dışında Baytur'un yine Dubai'de 42 katlı iki ayrı bina daha inşa ettiğini söyledi. Dubai'de Baytur olarak şu anda yürütmekte oldukları inşaatların toplam ihale bedelinin 550 milyon dolara yaklaştığını belirten Yavuz, "Baytur ilklerin şirketi. 1979 yılından bu yana yurtdışında iş yapıyoruz. Burada iş yapan birçok Türk şirketinin de önünü açtık" dedi.


ÖNCÜ FİRMA OLDU


Palmiye Projesi'nin çok büyük bir...