19 / 04 / 2024

The Plan iletişim

The Plan iletişim

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohamed N.A.A.E tarafından kuruldu.

The Kennedys Kanada iletişim!

The Kennedys Kanada projesinin iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. The Kennedys projesinde 1.320 daire yer alıyor...

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim!

Acıbadem The Mandarins Limited iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 6 536 olarak belirtiliyor. Marina'ya 4.2 kilometre mesafede olan projede 591 konut ve 32 dükkan yer alıyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim!

Viraİstanbul Beylikdüzü iletişim için 444 94 85 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projenin 2018 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim!

Kadıköy The Mandarins Limited Acıbadem iletişim numarası 444 6 536 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan proje Avrasya Tüneli'nde 1.3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem iletişim!

İlk etabı 15 bin metrekareden oluşan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fikirtepe The Mandarins Acıbadem iletişim bilgilerine göre telefon 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri!

Selka-NSK ortaklığıyla yükselen The Mandarins Acıbadem Projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yükselecek. İşte The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri...

Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim!

Selka-NSK Ortaklığı tarafından inşa edilen projenin ilk etabı 15 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 360 06 26 olarak belirlendi.

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim!

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim için 0212 347 39 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 38 adet konut bulunuyor.

DKY Kartal iletişim bilgileri telefon!

Ödeme planına göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. DKY Kartal iletişim bilgileri telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi.

Evora İstanbul Teknik Yapı iletişim bilgileri!

Toplam 4 bin 979 adet daireden oluşan projede ödeme planı kapsamında 0 faizle 36 ay taksitlendirme sağlanıyor. Evora İstanbul Teknik Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi.

Pırlanta Göztepe Residence iletişim!

Pırlanta Göztepe Residence iletişim için 444 7 357 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında yüzde 7 indirim uygulanan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede yer alıyor.

İncek Loft Ankara iletişim bilgileri!

Dairelerin alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değişiklik gösteren İncek Loft kampanyalı ödeme planı ile satışlarına devam ediyor. İşte İncek Loft Ankara iletişim bilgileri...

The Plan iletişim Haberi

The Plan iletişim

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  Mohamed N.A.A.E tarafından kuruldu.

The Plan Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Kurum performansını arttırıcı organizasyonel gelişim, değişim yönetimi, yöneticilik ve liderlik becerilerini geliştirme, müşteri odaklı, yüksek performanslı kurum kültürü...