20 / 04 / 2024

The World Gayrimenkul adres

The World Gayrimenkul adres

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugüb Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik, Fatih Ergüven ve Ömer Faruk Yalçın ortaklığında kuruldu. 

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The World İnsights Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Evran tarafından kuruldu.

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yücel tarafından kuruldu.

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The Blue Anchor Gayrimenkul Kiralama Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arda Akyüz tarafından kuruldu.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

The World Gayrimenkul adres Haberi

The World Gayrimenkul adres

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugüb Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik, Fatih Ergüven ve Ömer Faruk Yalçın ortaklığında kuruldu. 

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Komisyon karşılığı olarak yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alımına satımına ve pazarlamasına aracılık etmek bunlarla ilgili yurt içinde ve yurt dışında bayilikler ve acenteler oluşturmak başka firmaların bayisi ve acentesi olmak, 2-İştigal konuları ile ilgili olarak her türlü menkul mal ve gayrimenkul malları iktisap etmek, işletmek, kiralamak ,kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

The World Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres:  Tozkoparan Mh.G.A.Rıza Gürcan Cd.Met.Cen.Sit.A Ap.N.31/34...