27 / 04 / 2024

Thermomanto Sistem

Thermomanto Sistem

Braas Çatı Sistemleri çatılarda enerji verimliliğini artırmak için inovatif çözümler sunuyor. Bu çözümlerden birisi de Braas çatı mantolama sistemi “Thermomanto Sistem”.

Trabzon'da raylı sistem için ilk adım atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı dördüncü toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda icra edilen toplantıda ‘raylı sistem çalışmasının 2016 yılı performans programına ilave edilmesi ile ilgili müzakere’ oybirliği ile kabul edildi.

İzmir’deki raylı sistem uzunluğu 130 kilometreye ulaştı!

İzmir’deki raylı sistemler son 6 yılda 11,6 kilometreden 130 kilometreye çıktı ve yüzde 1100 oranında büyüdü. Sistem, diğer yandan çevre, gürültü ve hava kirliliği ile trafik üzerinde de olumlu etkiler yarattı.

Sistem İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Sistem İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Hayrettin Köktaş Şube Müdürlüğü'nde 16 milyon 300 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bayrampaşa'da açıldı.

Şanlıurfa Raylı Sistem Projesi'nin altyapısı koordine ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda DEDAŞ, Aksa Doğalgaz, Türk Telekom, Mobese ve diğer kamu kurum ve kuruluş temsilcileri bir araya gelerek Raylı Sistem Projesi'nde altyapının nasıl ele alınacağı konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Erzurum'a raylı sistem geliyor!

Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Raylı sistem Bakanımızın, Milletvekillerimizin, Başkanımızın gündeminde. Asistanlarım ve Doçentim projeyi bir ay içerisinde tamamlayacak. Bu yıl içerisinde ihale edeceğini düşünüyorum." dedi.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattı 10 Ekim’de açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı Gar-Balıkçı Barınağı arasında tamamlanan bölümde test sürüşleri başladı.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun’da, Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik ilave hat ile raylı sistem 30 kilometreye çıkacak ve vatandaşlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Tekkeköy ilçesine trenle gitme imkanına kavuşacak. Yeni güzergahın açılışı yarın gerçekleşecek.

Samsun Tekkeköy'e raylı sistem müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, raylı sistemin geçtiği güzergaha can verdiğini belirterek, “Raylı sistem Atakum’u yeni bir Atakum yaptı. Sıra Tekkeköy’de.” dedi.

Elektrik piyasası bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliği değişikliği!

Elektrik piyasası bağlantı ve sistem kullanım yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmelik 30 Temmuz 2016 tarihinde 29786 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Finike kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından Finike'de yaptırılan kapalı sistem sulama tesisi tamamlandı.

Karabük'e 240 milyonluk raylı sistem geliyor!

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, kentte kurmayı düşündükleri ve 240 milyon TL’ye mal olacak raylı sistem için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Haliç-Karadeniz Sahra Raylı Sistem Hattı için düğmeye basıldı!

Haliç kıyısında bulunan Silahtarağa termik santraline kömür taşımak için kurulan "Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı"nın yeniden hayata geçiyor.

Sistem Zemin Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistem Zemin Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Thermomanto Sistem Haberi

Thermomanto Sistem

Thermomanto Sistem, 4 ila 10 cm. arasında değişen kalınlık seçenekleri ile öne çıkıyor. Braas Thermomanto Sistem, özel tasarımı ile ısı köprüsü oluşturmayan, yüksek basma mukavemetine sahip yüksek performanslı ve uzun ömürlü bir ısı yalıtımı çözümü. Bu yılın başında lanse edilen 10 cm. kalınlık seçeneği ile daha yüksek ısı geçirme direnci sunan Thermomanto Sistem, aynı zamanda kiremit altında etkin havalandırma sağlayan inovatif bir çözüm.


Tüm dünyada artan enerji maliyetleri ve çevre kirliliği ile ilgili kaygılar, günümüz inşaat sektöründe enerji verimliliğini ve buna bağlı olarak yapının toplam enerji performansını önemli kavramlardan biri haline getiriyor. Bir yapının toplam ısı kaybında çatılar, önemli bir role sahip. Bu nedenle ısı yalıtım performansını artırmada, çatılarda yapılan "doğru ısı yalıtım" uygulamaları son derece önem kazanıyor.


Braas Çatı Sistemleri,...